De ziua naţională

Trebuie să vă spun că încă de ieri su fost montate steaguri tricolore pe stâlpi, pentru a fi acolo de 1 Decembrie. Steagurile sunt noi şi par mai frumoase în tot griul ăsta de toamă târzie. Trebuie să recunosc faptul că a fost o surpriză plăcută pentru ochi. De fapt oraşul este împodobit pentru sărbătoruile de iarnă. Cred că în seara asta am să pun mai multe poze.

4 Comentarii

 1. Alinush 29 noiembrie 2008 la 22:01 - Raspunde

  E bine ca le-au pus de azi, pana Luni pot sa fie furate.

  • Robin Molnar 30 noiembrie 2008 la 11:08 - Raspunde

   :woohoo: Dragă, ce fel de oameni crezi că sunt îbn aceste mici orăşele de provincie? :woohoo: Sunt ferm convins că nu se vor fura. :woohoo:

 2. little dot 30 noiembrie 2008 la 19:15 - Raspunde

  multa lume nu are pic de patriotism. eu ma mandresc ca sunt roman, mereu ne plagem de tara noastra, dar cum zice vorba cantecului 🙂 nu e tara de kk, ci oameni de pe teritoriul ei. deci nu tara ne face pe noi, ci noi ar tre sa ne facem tara asa cum ne-o dormi. deci toata lumea ar trebui sa fie mandra ca e roman. mai ales de 1 decembrie, sa avem putin respect pentru cei care au murit ca noi sa fim astazi liberi, ca sa pot eu sa scriu acest comentariu acum, au murit oameni. deci sunt mandru ca sunt roman. La multi ani tuturor. Bravo celor care scot steagul afara, tre\’ sa il caut si eu pe al meu.

  • Robin Molnar 13 ianuarie 2011 la 20:31 - Raspunde

   Da, cam sunt de acord cu tine. Cu un pic de întârziere, ce-i drept. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.