Două filme comentate

Sunt filme de anul acesta. Primul se cheamă "Monsters" și este povestea a doi tinei care se îndrăgostesc unul de celălalt, într-o situație mai de forță majoră, când o parte din Mexic era infectată cu niște extratereștrii. Ăia cică-s monștri, dar nu apar decât ocazional în film. Poate titlul corect ar fi fost "Iubire de frica meduzei", sau ceva.

Al doilea film se cheamă ceva de genul "Icy Quake" sau ceva de genul, cu niște cutremure devastatoare date de topirea permafrostului sub-polar și eliberarea bruscă a unor cantități de metan în atmosferă, sfărâmând ghiața și ce mai era în cale.

Filmul are multe dialoguri nenecesare. De exemplu mama se uită în continuu după copii, cum e și firesc, dar tot îi întreabă dacă sunt răniți sau ceva. Și faze aiure, că eu aș fi scăpat de 1000 de ori. De exemplu, oamenii erau la un refugiu pe care la distrus o avalanșă. Dar au anunțat că sunt acolo. După care au plecat ca oile proaste, în loc să stea aproape de ultima zonă cunoscută de echipele de salvare, cum ar fi și normal, doar de acolo încep operațiunile de salvare.

Pfuai, eu m-am enervat când am văzut cât îs de proști. La fel, au anunțat poziția printr-o stație cu GPS. După care au plecat. Ce face? Dacă eram pilotul misiunii de salvare îi lăsam să moară pe munte, că sunt prea proști. În fine, dacă vreți să vedeți niște trăncălăi uitați-vă la film.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.