Există OZN-uri?

Guvernul Regatului Unit (UK) a declasificat o serie de dosare despre sau în legătură cu OZN-uri. Mă întreb de ce, fiindcă ursul nu joacă de bună voie.

M-am uitat și eu peste unul, două dosare, nu au nimic spectaculos, dar sunt interesant de studiat măcar din perspectiva înțelegerii mecanismelor de mușamalizare.

Credeți că există extratereștri? Poate aveți vreo poveste despre un OZN?

14 Comentarii

 1. TNH 04 martie 2011 la 09:29 - Raspunde

  Oamenii de știință chiar au demonstrat că e foarte improbabil să fim singuri în Univers. Da, cred că există extratereștri, dar nu prea înțeleg de ce ar avea nevoie să se apropie atât de mult de Pământ încât să ne dăm seama de prezența lor. Mă gândesc că dacă au nave atât de avansate tehnic (viteză superluminică, etc.) ar fi trebuit să se descurce și la capitolul observații de la distanță. N-am văzut OZN-uri, nici lumini ciudate pe cer, probabil din cauză că nici nu mă uit, nici nu știu ce să spun despre cei care raportează că au văzut. Probabil că unii sunt nebuni, alții au văzut fenomene meteo, alții au văzut avione, baloane, etc, dar mi se zburlește părul când mă întreb atunci de ce au mai fost clasificate atâtea dosare.
  Acum eu zic că n-are sens să ne gândim doar la ființe mai avansate decât noi. S-ar putea foarte bine să existe viață extraterestră care n-a trecut de stadiul de moluscă, sau care abia acum învață să folosească unelte. Doar pentru că nu prezintă niciun pericol pentru noi, deci nu se pot face filme alarmiste despre ei așa cum ne-a obișnuit Hollywood-ul până acum, nu înseamnă că sunt extratereștri de mâna a doua. Să nu discriminăm, zic.

  • Robin Molnar 04 martie 2011 la 09:37 - Raspunde

   Da, să nu discriminăm. =)) Și bacteriile pot să fie extraterestre. Cum pot fi și varii specii avansate din punct de vedere tehnologic.

 2. xtall 04 martie 2011 la 12:29 - Raspunde

  Eu inclin pentru time travel, mi se pare mult mai probabil

  • Robin Molnar 04 martie 2011 la 15:52 - Raspunde

   Pfuai, dar urâți o să fin pe vremea aia… =))

   • xtall 04 martie 2011 la 19:56 - Raspunde

    Pe logica ca nu exista extra’ prin apropiere 🙂 singura optiune aproape de probabilitate, ramane chestiunea cu timpul, daca si teleportarea a reusit in stadiul de teste chestiunea nu mi se pare atat de fabuloasa.

 3. ciresica 04 martie 2011 la 15:05 - Raspunde

  Cum spunea si Arhi mai demult: ar fi de-a dreptul stupid sa crezi ca suntem singuri in universul asta. Nu stiu nicio poveste de acest gen, dar… nici nu prea cred pana nu vad cu ochii mei: deh!!! eu cam sunt Toma Necredinciosu’ 😀

 4. joita lucian 04 martie 2011 la 17:31 - Raspunde

  eu …asa zisele…nave extratereste cred ..parerea mea ca sunt …facute de pamanteni mai “dezvoltati” si se lasa vazute involuntar probabil la teste!

  • Robin Molnar 04 martie 2011 la 19:42 - Raspunde

   Interesantă teorie, nu m-aș fi gândit niciodată la ea.

   • joita lucian 12 aprilie 2011 la 16:42 - Raspunde

    Interesanta si realista zic eu…ca prea ….intervine CIA FBI cum se afla ceva …apropo de UFO!

    • Robin Molnar 12 aprilie 2011 la 21:18 - Raspunde

     Nu știu cine intervine. Știu că SRI-ul n-a spus public cine sau ce a lovit MIG-ul nostru de la Câmpia Turzii, sau de unde, acum câțiva ani.

     • joita lucian 12 aprilie 2011 la 21:24 -

      Sincer p-asta n-o stiam….s-a intamplat si la noi?…daca ai vre-un link ceva dami-l si mie!

     • Robin Molnar 12 aprilie 2011 la 21:29 -

      La ProTV era și video, cum ceva lucios-opac a lovit carlinga, dar pornind de la acest articol poți găsi mai multe.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.