Fără a intra în detalii

Fără a intra în detalii și cu multă mândrie în suflet, mândrie față de faptele, acțiunile și capacitățile unor oameni cu care lucrez direct și nemijlocit, vrea să spun că astăzi scorul România – Restul Lumii a fost îndreptat încă o dată în favoarea noastră. Nu, nu pot să intru în detalii, nu pot să spun despre ce este vorba, dar țin să știți că am arătat încă o dată că suntem făcuți dintr-un aluat bun.

Nu vreau să sune ca și cum mi-aș asuma meritele altora sau ca și cum m-aș adăpa din gloria lor. Dar astăzi m-au făcut să mă simt mândru că sunt român. Și m-au făcut mândru că suntem în aceeași echipă. Oficial, de astăzi România a devenit un pic mai bună.

4 Comentarii

 1. Bogdan 03 decembrie 2010 la 23:44 - Raspunde

  Bai ma lasi cu "Oficial, de astăzi România a devenit un pic mai bună." Unde? Te-ai gandit ca pentru fiecare gram de bunatate tot in aceasta Romanie exista cel putin 1 kg de indolenta, de mojicism, de subcultura, de hotie, smecherie si ..
  Asta e ca si faza cu "Brasov, oras de vis" la care pot adauga in perfecta cunostiinta de cauza "Unde? In centrul vechi?" Pai aia e fix-pix. 😀

  P.S. – Scuze daca am fost putin mai "deplasat" in comentariu dar nu cred ca Romania devine mai buna, deloc. Ca sunt oameni de treaba, nu contest dar ..

  • Robin Molnar 05 decembrie 2010 la 19:39 - Raspunde

   =D Crede-mă, a devenit un pic mai bună. Nu mult, că nici plăcile tectonice nu se mișcă prea repede, dar oricum…

 2. Bogdan 06 decembrie 2010 la 00:02 - Raspunde

  Pentru ca esti un mare secretos si nu stiu exact despre ce e vorba dar trebuie sa te cred pe cuvant fiind un prieten (chiar daca nu am ciocnit inca un pahar de vorba) nu pot sa nu te intreb. Bun, a devenit mai buna dar pentru cine sau pentru cati? Daca a devenit mai buna pentru tine si cercul de cunoscuti cred ca nu se poate trece la "realizari ale Romaniei". (nu sunt carcotas)

  • Robin Molnar 06 decembrie 2010 la 09:29 - Raspunde

   =D Bine, dacă e să aveam așa o dezbatere, nimic nu afectează pozitiv toată populația.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.