Festivalul de teatru Viceversa, ediția a III-a, ziua a treia

Astăzi a fost ultima zi a Festivalului național de teatru pentru liceeni Viceversa și tot astăzi, evident, a avut loc și ceremonia de premiere, pe care am filmat-o pentru voi. Desigur, review-urile la piese le voi publica separat.

Din păcate ceremonia este filmată în mai multe părți, în funcție de cât spațiu mai găseam pe cardurile de memorie de prin buzunare (notă: să-mi iau unele de 4 sau 8 GB de ziua mea și să nu mai dau banii pe alte prostii).

Așadar:

A fost frumos și sper să pot veni și la anul, pentru că am de adresat niște felicitări sincere tuturor participanților, cu mesajul că mi-a plăcut, am râs, am suferit alături de voi (desigur, din perspectiva spectatorului) și spun cu mâna pe inimă că nu știu care dintre reprezentații mi-a plăcut mi mult, ceea ce pentru un tip pragmatic ca mine este mare lucru.

De asemenea,  felicitări speciale pentru cea mai bună actriță a competiției, domnișoara Alexandra Spătaru de la liceul Gheorghe Vrânceanu din Bacău, pentru că nu este ușor să fii o mogâldeață de om și să domini o sală întreagă, jucând singură o piesă de teatru cu profunde implicații emoționale.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.