Mda, e puțin trist, dar nu prea mult

Mda, e puțin trist ca în cinci ani ea, una dintre trecutele flori, să nu fi învățat nimic altceva decât ceea ce am învățat-o eu, dar chiar nimic. N-a terminat o facultate, n-a învățat oi meserie, dar s-a specializat în găsit vinovați, mereu alții, în găsit motive, care mai de care mai credibile., iar timpul trece nepăsător pe lângă ea. Nu poți spune că la 25 de ani ți-ai trăit viața, indiferent de câte mizerii ai făcut.

4 Comentarii

  1. ciresica 01 noiembrie 2010 la 08:45 - Raspunde

    Nici acum nu te-ai obisnuit cu ideea ca este mai simplu sa gasesti vinovati in loc sa faci ceva cu viata ta? Este varianta mai scurta a negarii ca viata nu este asa cum ti-o doreai. Asa faceam si eu la inceput pana mi-a venit mintea la cap. Singura persoana vinovata ca lucrurile nu au mers cu fosta relatie este ca am refuzat sa cer mai mult de la viata. Acum stiu clar ce vreau, unde vreau sa ajung si ce vreau sa fac. Cu un mic sprijin moral, dar in mare parte din dorinta de a fi cineva in viata asta.
    Sunt oameni carora le place sa fie conducatori si altora carora le place sa fie condusi. Depinde de fiecare in ce parte vor sa se duca.

  2. ciresica 02 noiembrie 2010 la 10:19 - Raspunde

    Eu nu m-as obisnui cu chestia asta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.