Mic ghid de prins ciorditori

Pentru a prinde un ciorditor, sau pentru a te feri de vreun potențial ciorditor, trebuie să fii un pic atent, fiindcă ciorditorii sunt simplu de reperat: îi scanează cu viteză pe ceilalți. Să vă dau un exemplu: eram în tren, mergând la toaletă să constat furtul săpunului.

Pe drum, spre capătul culoarului, l-am văzut pe un gagiu cum s-a uitat la telefonul meu, în timp ce-l băgam în buzunar. Un om non-ciorditor s-ar fi uitat întâi la mine să vadă cine sunt și dacă reprezint vreun pericol, că așa funcționează mintea umană și, după aceea, s-ar fi uitat la alte detalii.

Dar nu, gagiul ăsta s-a uitat la telefon, i-a estimat valoarea și după aceea s-a uitat în altă parte, ceea ce mă face să fiu ferm convins că este un ciorditor: întâi urmărește prada, abia apoi victima…

Voi cum recunoașteți ciorditorii?

4 Comentarii

 1. TNH 10 septembrie 2011 la 22:55 - Raspunde

  După privire.

  Dar oricum ar fi, n-am încredere în nimeni. Nu țin nimic în buzunare, eventual un șervețel și atât. Cheile, porofelul și telefonul stau mereu în geantă. Geanta o țin mereu cu mâna, chiar dacă e pe umăr. Toate fermoarele sunt închise și cu parte metalică în față, ca să nu le deschidă cineva în spatele meu fără să-mi dau seama.

 2. Ana 10 septembrie 2011 la 23:35 - Raspunde

  Eu umblu cu fermoarele deschise la cateva compartimente de la ghiozdan. Dar n-am nimic in afara de ambalaje murdare in ele. Aveam un coleg care cara cartofi plini de pamant in compartimentul de la ghiozdan in care isi tinea portofelul. Bineinteles, portofelul il tinea mereu sub cartofi.

  • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 08:43 - Raspunde

   Într-o zi o să i-l fure cineva, chiar și așa.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.