Note pe marginea protestului de aseară (2)

Vizavi de protestul de aseară:

 1. Am apărut la știri. Nu-mi pot imagina ce față au făcut ai mei când, uitându-se liniștiți la TV, i-au văzut fața pe acolo. Nici n-am ajuns bine acasă, că frate-mio Rolly m-a și sunat râzând.
 2. Spre surprinderea mea, cei de la Realitatea TV au fost imparțiali. Și tot spre surprinderea mea, n-am apărut pe Mediafax, deși corespondentul lor a fost lângă mine.
 3. Imediat s-au găsit diverse năpârci care să mă jignească: băsist, manipulator, înregimentat politic sau mai rău…
 4. Bineînțeles că la protest au participat și vor participa în continuare oameni din întreaga dreaptă a spectrului politic, de la PDL-iști recunoscuți la anti-uSL-iști ireconciliabili și până la țărăniști extremiști cu grave apucături revoluționare chiar și atunci când nu e cazul.
 5. Bineînțeles că fiecare este acolo pentru cauza sa, iar protestul acesta este o coagulare a dreptei românești, atât cât s-a putut face ea în acest moment.
 6. Am fost ușor dezamăgit, cu accente de stupefacție, să văd câți oameni inteligenți n-au înțeles de ce am protestat, deși am vorbit calm și nu m-am bâlbâit… De la cei 539 de prieteni pe Facebook, am primit cam cinci likeuri. Or, dacă doar 1% din cunoscuții mei dau un like, măcar, pe respectarea constituției…
 7. Când am scos coroana de flori din mașină, am trecut pe lângă un echipaj de poliție (și un SRI-st). Mă uitam la ei, ei se uitau la mine, mă pregăteam să o rup la fugă.
 8. Da, știu că nu-mi stătea părul bine. După ce m-am chinuit 15 ani cu problema asta, am hotărât s-o ignor.

2 Comentarii

 1. joita lucian 11 iulie 2012 la 08:39 - Raspunde

  Te-am scapat nua m avut noroc sa te vad si vedeta…cat despre par…eu nu am nici piaptan in casa…daca nu sta bine ma fac chel:)! am rezolvat-o!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.