O speculație pe tema bisexualității

Trebuie să-mi ajut un prieten care știu sigur că va citi asta. Pentru că așa este frumos, în ciuda faptului că s-ar putea spune că nu e frumos să facem speculații pe marginea bisexualității sau a sexualității altora.

Totuși, trebuie să o spun și nu vreau să se supere nimeni pe mine, este doar o opinie formată de experiență și neinformată (întrucât nu sunt bisexual): cunosc o serie de dame cu pretenții de bisexuale. Și toate au în comun faptul că au probleme serioase de relaționare. Ceea ce mă face să cred, deci să speculez, că multe femei aleg să se considere bisexuale din cauză că au probleme de relaționare.

Dacă stăm să ne gândim, are un pic de sens ceea ce spun: o damă cu probleme de relaționare nu va fi niciodată de vină pentru eșecul relațiilor: dacă e cu un domn și e dezamăgită, e vina bărbaților și e îndreaptă emoțional către femei, care femei dezamăgesc și ele, că sunt așa și pe dincolo, întorcându-se iarăși la bărbați.

Și tot așa, vina pentru problemele de relaționare pendulează emoțional astfel de dame, altfel majoritatea heterosexuale, pentru că nu își pot accepta partea de vină pentru relațiile eșuate.

Evident, nu sunt specialist în sexologie, ci doar îmi dau și eu cu părerea. No, voi aveți vreo părere vizavi de acest subiect? Nu de alta, dar chiar se cuvine să ajutăm omul…

4 Comentarii

 1. TNH 07 iunie 2011 la 21:57 - Raspunde

  Despre bărbații bisexuali nu știu ce să spun, dar femeile bisexuale sunt mai simplu de explicat:
  – ori se plictisesc repede și nu găsesc alte modalități de a alunga plictiseala, lucru ce spune multe despre inteligența lor, ca să nu mai vorbim despre lipsa lor de statornicie într-o relație
  – ori nu vor fi mulțumite niciodată de prestația unui bărbat, oricât de perfect ar fi el, lucru ce spune multe despre calitatea vieții unui bărbat ce trăiește în preajma lor.
  It’s a lose-lose situation.

 2. TNH 07 iunie 2011 la 22:22 - Raspunde

  Am uitat, femeile bisexuale folosesc acest lucru ca o metodă mai soft de a da unui bărbat cu ciocanul peste degete, e un fel “pot foarte bine să trăiesc și fără tine”. Poate că într-o zi o să-și dea seama cât au fost de penibili, după explozia de emo neînțeleși avem trendul celor care au impresia că sunt mai cool doar pentru că nu sunt hetero.
  Nimeni nu are treabă cu ce se întâmplă între așternuturile tale atâta vreme cât nu te dai interesant ca să agăți oameni pe care știi sigur că o să-i rănești. Nu aș putea ierta niciodată un om care ar face asta cu bună știință, și nu poți să spui că un om major (presupunem că vorbim despre persoane care au trecut de vârsta majoratului) nu are atâta discernământ încât să nu-și dea seama că o să rănească pe cineva care chiar pune suflet într-o relație și care nu are de gând să umble din floare în floare până la adânci bătrâneți, aș cum ai tu de gând să o faci ca bisexual.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.