4 Comentarii

 1. TNH 07 iunie 2011 la 21:57 - Raspunde

  Despre bărbații bisexuali nu știu ce să spun, dar femeile bisexuale sunt mai simplu de explicat:
  – ori se plictisesc repede și nu găsesc alte modalități de a alunga plictiseala, lucru ce spune multe despre inteligența lor, ca să nu mai vorbim despre lipsa lor de statornicie într-o relație
  – ori nu vor fi mulțumite niciodată de prestația unui bărbat, oricât de perfect ar fi el, lucru ce spune multe despre calitatea vieții unui bărbat ce trăiește în preajma lor.
  It’s a lose-lose situation.

 2. TNH 07 iunie 2011 la 22:22 - Raspunde

  Am uitat, femeile bisexuale folosesc acest lucru ca o metodă mai soft de a da unui bărbat cu ciocanul peste degete, e un fel “pot foarte bine să trăiesc și fără tine”. Poate că într-o zi o să-și dea seama cât au fost de penibili, după explozia de emo neînțeleși avem trendul celor care au impresia că sunt mai cool doar pentru că nu sunt hetero.
  Nimeni nu are treabă cu ce se întâmplă între așternuturile tale atâta vreme cât nu te dai interesant ca să agăți oameni pe care știi sigur că o să-i rănești. Nu aș putea ierta niciodată un om care ar face asta cu bună știință, și nu poți să spui că un om major (presupunem că vorbim despre persoane care au trecut de vârsta majoratului) nu are atâta discernământ încât să nu-și dea seama că o să rănească pe cineva care chiar pune suflet într-o relație și care nu are de gând să umble din floare în floare până la adânci bătrâneți, aș cum ai tu de gând să o faci ca bisexual.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.