Poşta vine o dată pe lună?

Uitasem să vă povestesc asta. Ieri, când am venit până acasă în pauza de masă, am găsit cutia poştală plină. Era inclusiv un talon de pensie de-al soţiei proprietarului, talon din data de 27 Ianuarie 2010.

Sâmbătă, 20 Februarie, nu era nimic în poştă, că m-am uitat în mod explicit. Şi mi se pare ciudat. Aveam factura de la Injoy, cea de la curent, citirea de la apă şi încă o scrisoare (nu e pentru mine). Şi jur că nu înţeleg care-i faza. Că ar fi chiar ciudat ca poşta să vină o singură dată pe lună că, vorba aia, nu stau într-un cătun în vârful muntelui.

Nu-mi dau seama exact care-i faza. Aşa o fi prin Cluj – Napoca, sau doar la mine?

2 Comentarii

  1. TNH 23 februarie 2010 la 03:31 - Raspunde

    Aşa vin taloanele de pensie de obicei, între 15 şi 25 în luna următoare. Dacă mereu ai cutia goală şi la un moment dat te trezeşti cu ea plină, verifică data poştei de pe fiecare plic (vezi că sunt două ştampile, prima a fost pusă la expediere, a doua – când plicul a ajuns la oficiul poştal al destinatarului), tu te uiţi la a doua ştampilă a fiecăruia. Dacă sunt apropiate ca dată, e ok, dar dacă sunt la distanţă de o săptămână înseamnă că poştaşul nu se deranjează să treacă în fiecare zi pe la fiecare bloc, ci aşteaptă să se strângă mai multe pentru aceeaşi locaţie (bloc, stradă, etc).

    • Robin Molnar 23 februarie 2010 la 13:46 - Raspunde

      =( Era un interval mare între ele, cam vreo 10 zile. =(

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.