Revoluția Europeană – 5 Iunie 2011, Cluj

Am rămas Prost. Cu P mare. Și cu bold. Cică sunt unii pe net care organizează o mare revoluție europeană împotriva… Nu știu cui, că nu zice. Sau poate zice, dacă citești trei zile naiba știe pe unde.

Dintr-un anumit punct de vedere putem spune că românismul este, de acum, o valoare europeană. Bine, prin românism mă refer la aflare în treabă ca activitate de progres politic și economic.

Deci în Uniunea Europeană avem un sistem care, imperfect cum e el, merge. Nu suntem sclavi, nu ne biciuiește nimeni, nu ne mai omorâm între noi ca acum 50 – 100 de ani.

Și vrem să schimbăm asta? De ce? Cu ce? Ce va aduce nou dictatura aia a majorității, ipotetic vorbind, față de dictatura asta a majorității pe care o avem acum?

Ne-a năpădit prostia. Să mor de nu.

Bonus:

O revoluție fără cauză, fără motiv și o aflare în treabă doar d ehai să fie, un balamuc organizat de niște puțoi care își cer drepturile dar care nu-și cunosc drepturile

O revoluție fără cauză, fără motiv și o aflare în treabă doar d ehai să fie, un balamuc organizat de niște puțoi care își cer drepturile dar care nu-și cunosc drepturile

6 Comentarii

 1. TNH 31 mai 2011 la 17:49 - Raspunde

  Ce-mi place faza cu “își cer drepturile dar nu-și cunosc drepturile”, cu ea ai zis tot.

 2. MME 07 iunie 2011 la 19:10 - Raspunde

  Domnule Molnar,
  O sa ramaneti intotdeauna asa daca nu deschideti ochii sa vedeti ca nu-i chiar totul ok in tara asta. Trebuie luata atitudine, intr-o forma sau alta. Documentati-va inainte de a arunca in altii cu noroi.

  Cu stima, MME

  • TNH 07 iunie 2011 la 22:26 - Raspunde

   Iar tu documentează-te înainte să te bagi în seamă, domnul Molnar a scris sute, dacă nu chiar o mie de articole pe tema lucrurilor care nu sunt ok. Dă-ți două palme și scapă de ochelarii ăia de cal, tu ești primul care îi poartă.

  • Robin Molnar 08 iunie 2011 la 10:26 - Raspunde

   Problemele principale din țara asta sunt date de, în ordine descrescătoare:

   – necinstea oamenilor;
   – prostia omenească;
   – lenea tradițională;
   – aflarea în treabă ca activitate socială.

   O revoluție împotriva problemelor ăstora ar însemna, în fapt, o revoluție împotriva omului, ceea ce este un pic senil. Dacă ar fi o alternativă, aș fi primul care ar lupta pe baricade. Așa, lupt și eu cum pot. Cu blogul ăsta, de exemplu. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.