2 Comentarii

  1. lupeneanul 29 aprilie 2011 la 16:06 - Raspunde

    mie nu mi se pare atat de extraordinar. nu am nimic cu insurateii… casa de piatra, da se vede de la o posta ca e o regie bine pusa la punct. in MB sunt tensiuni sociale, se stie… si exact ca la noi, atentia trebuia mutat pe altceva. cat de mediocrii sunt oamenii..

    • Robin Molnar 29 aprilie 2011 la 17:42 - Raspunde

      Mi-e teamă că faci o confuzie gravă, amestecând tensiunile sociale cu nunta regală. La ei există ceea ce numim comunitate și atenția acesteia nu se mută cu un eveniment monden ca la noi, pentru că la ei rezolvarea problemelor, nu amânarea rezolvării acestora, este o politică de stat. Nu poți, așadar, compara UK cu România. Noi nu avem o tradiție nici măcar semi-democratică așa cum o au ei.

      Luni presa va scrie din nou despre scumpirea cu până la 400% a studiilor superioare, despre înghețarea salariilor vreo cinci ani și așa mai departe. Pe de altă parte, să nu crezi că mulți oameni nu s-au bucurat sincer la nunta celor doi, întrucât mesajul transmis a fost acela că dragostea reală există.

      Este un timp pentru toate, avem și noi acest proverb. Azi e zi de sărbătoare, dar de luni va fi totul cum a fost și până acum. Aș vrea să înțelegem și noi că nu ne ajută cu nimic să înfierăm în fiecare zi. Câteodată trebuie să faci o pauză și să te bucuri de viață.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.