Scurtissime (13)

Inițial eram tentat să spun 12-bis.

 1. Un concurs pentru bloggeri.
 2. După ce l-au evacuat cu poliția din Ghencea, cei de la Ministerul Apărării l-au dat în judecată pe Becali, cerând ca acesta să plătească banii pe care Ministerul nu i-a obținut din cauza faptului că n-a fost capabil să închirieze terenul.
  • Abuzul acesta este atât de grav, încât Ministerul Justiției ar trebui să intervină, pentru că dacă se creează acest precedent, Orange ar putea să mă dea în judecată să le plătesc banii pe care nu i-au putut face de pe mine, nefiindu-le client.
  • E ca și cum io m-aș muta la altcineva în chirie și ăla n-ar putea să-și găsească alți chiriași, cerând ca eu să-i plătesc lui banii pe care i-a pierdut prin ne-închiriere.
  • Nu-l admir pe Becali, dar faza asta e de un prost gust revoltător.
 3. Cauciucurile de iarnă, obligatorii de la 1 Noiembrie, trebuie să fie cu norma/ standardul 92/23/CE.
 4. Să le zică cineva celor de la Aquatique, care au o apă minerală săracă în săruri minerale, că sarea este necesară în celulă, ca oxigenul. Și că fără sărurile de tot felul, am fi doar virusuri sau pe acolo.
 5. Într-o țară de proști, atunci când ești prea deștept, ajungi de râsul nedrept al proștilor și idioților și cretinilor:

  Ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, a devenit, după o comică inadvertenţă, ţinta preferată a celor care caută greşeli de exprimare. El a rostit recent cuvântul „inexactitudini”, ceea ce nu este o greşeală, deşi termenul este cu totul neuzual. Acest cuvânt este însă un franţuzism, creat după o regulă care nu mai funcţionează decât în limbajul savant.

  Sursa

 6. Vizavi de cinci: dacă trebuie să fii savant ca să știi ce e aia inconsecvent, inadvertență, inexact, atunci e clar cine are dreptate…
 7. The European Parliament invites all EU citizens to produce a brief and entertaining viral video on “Diversity in Europe”. Give us your personal take, whether it is on language, national quirks, fashion or food… the possibilities are endless! Sursa.
 8. Este iadul exotermic? O problemă foarte interesantă, cu o rezolvare captivantă.
 9. Infractorul Sișu (La Familia) este ironic. După ce a fost prins de trei ori făcând trafic de droguri, acum fiind condamnat a doua oară și având un al treilea dosar pe rol. Tot el este ironic.

7 Comentarii

 1. Mihai Todor 11 octombrie 2011 la 13:10 - Raspunde

  8. Veche da’ mișto rău 🙂

  • Robin Molnar 11 octombrie 2011 la 14:19 - Raspunde

   Da, inițial am crezut că este o porcărie. Era s-o ratez.

 2. Joita lucian 11 octombrie 2011 la 17:29 - Raspunde

  dar ai ideea cine l-a corectat pe ministru?….EBA….mult controversata EBA!

 3. Pavelescu 23 martie 2012 la 13:40 - Raspunde

  :)) 2 mi-a placut cel mai mult e atat logica abstracta acolo incat deja ma simt vinovat si as incepe sa le platesc concurentilor firmelor carora eu le sunt fidel

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.