Scurtissime (166)

 1. Am văzut la televizor că niște americani au adus din Turcia ceva echipamente speciale de săpat tuneluri pentru metroul din București. Să vedeți ciudățenie, pe mașinărie scria în germană…
 2. S-au afișat rezultatele primei etape ale concursului Bucătar Real. Felicitări tuturor concurenților și în special celor patruzeci și cinci de noi posesori ai vaselor vitroceramice Pyroflam, pentru a le folosi în a doua etapă a concursului, cu urarea “S-aveți spor în bucătărie”.
 3. În România se dau legi bune o dată la patru ani. Să fim înțeleși, stare de ebrietate este o alcoolemie de peste 0,4 la mie. Dacă bei o jumătate de bere și te duci acasă conducând mașina, nu e caz penal.
 4. Vizavi de dosarul “Poșta”: Maricel Păcuraru şi Toader Mihai, condamnaţi la opt şi şase ani de închisoare. În direct, se vede bine justiția. Să vedem la reluare (recurs) cum o fi.
  1. Tot vizavi de ce-au furat ăștia de sus, cei de la Poșta Română vor mai disponibiliza încă 6,000 de oameni. E de bine, facturile și înștiințările de debranșare vor ajunge post-factum.
 5. Mda, medicină de Ev Mediu Retard: Pruncii nenascuti se sinucid in uterul mamei, daca nu sunt doriti. La ce se mai fac avorturi, atunci? Să fim serioși, feții în curs de dezvoltare n-au creierul suficient de dezvoltat încât să se avorteze singuri… Retardați ce fac medicină cu doctrine biblice în mână se găsesc destui, pare-se!
 6. Un link util pentru a învăța gramatică.
 7. Vreți să salvați patrimoniul de la Roșia Montană? Vreți ca acea zonă extrem de poluată să fie ecologizată? Vă doriți ca turismul să înflorească acolo? Da? Semnați că sunteți de acord cu exploatarea…
 8. Topul retailerilor. Era bine dacă aveam și un top al cifrei de afaceri, să putem corela.
 9. Dacă Diablo 3 ar fi fost o fată
 10. De ce are România unul dintre cele mai proaste sisteme de sănătate din Europa? Pentru că n-are asistente ca lumea. Nu totul în spital e făcut de medici, apropo.

4 Comentarii

 1. Molnar Bianca-Andreea 23 mai 2012 la 11:13 - Raspunde

  Si eu vreau vase vitroceramice Pyroflam….plang….:(((( si Real in Alba Iulia din parti…

 2. joita lucian 24 mai 2012 la 18:21 - Raspunde

  Desi am lucrat in comert habar nu aveam ca lids e lider de piata ca extindere!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.