2 Comentarii

 1. TNH 11 octombrie 2012 la 20:54 - Raspunde

  6. Mi se fâlfâie, n-am depus bani prin ghişeu şi nici n-am de gând. Ce nevoie am eu să depun bani la ghişeu? Există bancomate, dacă bancomatele sunt defecte îmi plătesc facturile la orice bancă sau Paypoint, nu trebuie neapărat să fac plăţile prin homebank sau internet banking. Singurul caz în care am neapărat nevoie să depun bani pe card e dacă vreau să cumpăr ceva online, right here, right now. Ei bine, domnia se plăteşte. Aşa a fost mereu, aşa va fi şi de acum înainte, indiferent de ce zic companiile şi reclamele lor.

  Pretenţia de a fi client, deci de a fi pe piedestalul unei firme e o mentalitate creată tot de ofertanţii de bunuri şi servicii cu scopul de a creşte ego-ul celor care pică în plasă pentru a-i mulge de cât mai mulţi bani pe o perioadă cât mai mare de timp.

  Sincer, comisionul acesta se va aplica unui număr extrem de mic de clienţi, e ca şi cum s-ar pune impozit pe vilele de la Saint Tropez şi 23 de milioane de români s-ar revolta.

  P.S. Aici aş putea să mai dezvolt cazul particular în care un idiot/ idioată spune că e fan al unui brand, iar atunci când firma respectivă îl supără cu ceva, devine fanul altui brand, poate şi mai mulgător de bani, dar nu contează, i-a arătat el ălora cum e să trăiască fără ăia 3 lei care veneau de la el, chiar dacă acum dă 4 lei la concurenţă.

  • Robin Molnar 14 octombrie 2012 la 21:25 - Raspunde

   OK, tu nu ai nevoie să depui bani la ghișeu. Dar dacă ai avea vreo bunică sau vreo rudă care are nevoie urgentă de bani, iar internet banking-ul nu este suficient de rapid…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.