Scurtissime (217)

 1. Specialiștii nutriționiști de la guvern lucrează la o nouă invenție: dietele pentru persoane juridice.
 2. Fast-forward to Every Social Media Meeting… and beyond.
 3. Un sistem complementar de DNS. Interesant, după părerea mea.
 4. În SUA, o femeie suspectată că a furat dintr-un magazin Walmart, a fost împușcată. Da, cam atât valorează viața umană, câțiva dolari.
 5. Publicația The Guardian o cam dă în bară cu persoana anului 2012: între Bradley Manning și Malala Yousafzai, a detașat clar soldatul american care a sifonat la WikiLeaks informații despre abuzurile pe care le face armata americană. Se pare că celor de la The Guardian le-a stat în gât votul de popularitate pe care l-au organizat și, în loc să comenteze detașat și profesionist de pe margine, au început să arunce cu noroi, spunând că votul a fost dubios, sau mai rău. Amu, sincer să fiu, mi-e simpatică Malala, dar tot cu Bradley am votat, pentru că și el este un om curajos. Adică, e ceva să-ți pui toată armata SUA în cap.

2 Comentarii

 1. brontozaurel 11 decembrie 2012 la 08:15 - Raspunde

  #4 Acum sincer, daca asa ceva s-ar intampla si la noi, si nu doar pentru furt, ci si pentru vandalizat… probabil am trai intr-o tara mai buna. Mi s-a intamplat de nu stiu cate ori sa plec acasa cu mana goala (sau si mai rau, cu produse desfacute si partial folosite ceva mai subtil), doar pentru ca unii nu inteleg ca daca vrei ceva din magazin, intai cumperi acel ceva.

  In Auchan au bomboane de pom varsate. Am vazut o groaza de persoane testandu-le. Am vazut gagicute rupand ambalajele de carton in care veneau dresurile, incercandu-le si apoi aruncandu-le la loc pe raft mototolite. Am vazut o baba care a testat inghetata dintr-o cutie cu degetu’ (da, a bagat degetu’ a luat inghetata pe el si a lins!). Mi s-a intamplat sa plec acasa cu cosmetice sau dulciuri incepute.

  Pe astia nu-i civilizezi cu vorba buna…

  • Robin Molnar 13 decembrie 2012 la 09:04 - Raspunde

   Nu poți să omori un om pentru o ciocolată. Nu ar trebui să fie ca-n Evul Mediu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.