Scurtissime (24)

Fiindcă azi tot plec în concediu:

 1. Pentru că îi murdăriseră pereții exteriori, un bărbat i-a tăiat frânghia unui alpinist utilitar care a căzut în gol de la cincisprezece metri. Sursa. Poți să mai zici ceva?
 2. Traian Băsescu spune că România nu poate plăti la nesfârșit indecizia liderilor politici europeni. Sursa. În timp ce europenii plătesc de ani de zile indecizia liderilor de la București. Dar mama dumnealui este o doamnă…
 3. Cei de la Lays vor trece la producția de Cheetos ecologic. Sursa.
 4. Astăzi s-a lansat Partidul Brunetelor din România. Vedeți, asta ne lipsea, un partid care să aducă un suflu nou în politica românească. Bleah.
 5. Mult timp căldura a fost considerată ca fiind un fluid invizibil. În lucrarea sa Physica subterranea (1667), Johann Joachim Becher l-a numit “phlogiston” (de la termenul grec “phlogistos”, inflamabil). Până atunci, alchimiștii considerau că există doar patru elemente primordiale: pământ, apă, aer, foc. Sursa. Hai că asta nu este departe de crezul românilor că Soarele se învârte în jurul Pământului.
 6. Acum am înțeles de ce Marylin Monroe este și acum sex simbol, la vreo cincizeci de ani de la moartea ei. Era frumoasă în draci, nu așa.
 7. S-a lansat Uniunea Eurasiatică. Momentan din Rusia, Belarus și Kazahstan. Eu chiar mă bucur, înseamnă că Georgia o să intre și ea în UE, ceea ce o să ne ofere mai multă influență la Marea Neagră. Apoi, e dreptul lor de a forma o uniune economică ce la va aduce bunăstare și pace, pe modelul UE. Și dacă, prin absurd, ar reînvia monstrul rus, noi suntem dincolo de gard. Cu Moldova va fi mai dificil, dar nici acum nu e simplu. În fine, cred că sunt șanse mai mari de pace.
 8. Dacă ai mulți prieteni pe Facebook, ai anumite arii cerebrale mărite. Sursa. În mod curios, aceleași arii cerebrale determină și apariția prietenilor imaginari…
 9. V-am zis că azi merg într-un concediu de o zi?
 10. Știi că lucrezi într-o companie prea mare când saluți la intrarea în birou și nu-ți răspunde nici dracul.
 11. Ca să știți ce să-mi luați de Moș Nicolae și Crăciun: o cameră foto Lytro. Mersi mult!
 12. Uniunea Europeană își face și ea un sistem propriu de poziționare prin satelit, de genul GPS (SUA) și Glonass (Rusia). Galileo este numele lui. Sursa.
 13. 35,304 metri.

4 Comentarii

 1. Mihai Todor 23 octombrie 2011 la 17:33 - Raspunde

  6. Nu mi-a plăcut niciodată fața și nici zâmbetul ei, dar na, probabil e o chestie de gusturi. Totuși, tind să cred că renumele și l-a făcut prin atitudine, fiind doar ajutată de aspectul fizic.
  9. Eu de 3 zile 😀
  10. Mda 😐
  11. Asta cred că e destinată PR-istelor care-ți mai vizitează blogul =))

 2. Joita lucian 25 octombrie 2011 la 12:51 - Raspunde

  Sitii ce mai interesant ami s-a parut a doua….vai de capu nostru de mai avea posibilitatea sa ia carma inca o tura Marinaru asta betiv…..era vai de noi!

  • Robin Molnar 25 octombrie 2011 la 13:10 - Raspunde

   S-ți dau un alt exemplu de marinar bețiv: Sir. Winston Churchill.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.