Scurtissime (251)

 

 1. Coreea de Nord a făcut un al treilea test nuclear, într-o bază subterană “secretă”. Mă rog, cât de secretă să fie, după ce a cauzat un cutremur de 4,9 într-o zonă fără activitate seismică? Până și China s-a ofticat, cel puțin la nivel diplomatic. Din câte-mi dau seama, planul coreenilor este să invadeze Alaska și, de acolo, să se oprească la granița cu Mexic, poate chiar mai la sud. Amu, din punct de vedere logistic este posibil, căci este suficient ca soldații să-și care doar armele, căci – oricum – mâncare nu le trebuie, fiind obișnuiți să mănânce de două – trei ori pe zi an.
 2. Desigur, Iranul, cu zero teste nucleare la activ, este mai periculos decât Coreea de Nor, care cercetează energia nucleară în scop pașnic.
 3. În SUA se va comercializa o proteză vizuală ce deja se comercializează în Europa. Mi se pare dubios că suntem primii la ceva, cu părere de rău o spun.
 4. Oxigenul sub presiune are aplicabilitate teraupeutică.
 5. Un puștan de cincisprezece ani a inventat un dispozitiv capabil să detecteze câteva forme de cancer cu o acuratețe de 100%, dispozitivul costând trei cenți.
 6. Un om incomod. Cam nașpa ce-a pățit.

  Ceva de genul iubire...

  Ceva de genul iubire…

 7. Dragostea îi prostește pe bărbați, spune un studiu, în timp ce misterul seducției a fost lămurit, conform unui alt studiu, mister prin care aflăm că nu există dragoste eternă. Desigur, după un alt studiu.
 8. Într-un spital din Transilvania, un om care a ajuns la urgență vomitând sânge, probabil de la ulcer, a ajuns la Duhu pentru că medicii i-au administrat prea mult anestezic înainte de intervenția medicală, lucru care a dus la blocarea rinichilor, care a dus la complicații și, în cele din urmă, la doliu. Amu, deși omul avea rinichii blocați și urina ar fi trebuit să fie neagră la culoare, lângă patul omului era expusă o pungă cu urină galbenă, limpede și sănătoasă, iar medicul legist a făcut autopsia cadavrului chiar înainte ca familia să-și dea acordul. Amu, io mă gândesc că familia suferă prea mult pentru a mai depune vreo reclamație pe undeva, și sper că își va găsi liniștea, oferindu-i sincere regrete și condoleanțe. Nu pot oferi mai multe detalii, pentru că nu știu. Ideea este, din puținul pe care l-am auzit, că medicii de acolo se fac vinovați nu doar de mal parxis ci și de omor din culpă, abuz în serviciu, favorizarea infractorului și asociere în vederea săvârșirii de infracțiuni…
 9. Un client frecvent al lanțului de fastfood-uri americane “Grill de infarct” (Heart Attack Grill) a murit de un, ghiciți?, atac de cord.
 10. În fine, justiția e oarbă și nu vede ilegalitățile, dacă nu-i sunt semnalate. Știind aceasta, niște șmecherași mi-au furat un material foto și l-au prelucat astfel încât să nu se mai vadă watermarkul meu, după care l-au pus pe Facebook. Care FB l-a scos, la cererea mea, în calitate de deținător al dreptului de proprietate intelectuală. Oricum, au fost prompți, scoțând materialul în cam șase ore.

2 Comentarii

 1. Joita Lucian 13 februarie 2013 la 09:20 - Raspunde

  M-a lasat cu gura cascata putiu care a descoperit ….chestia aia de detecteasza cancerul…..mama a murit de cancer…nici nu stii prin ce poti trece sa ai pe cineva apropiat…care sa aibe asa ceva!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.