Scurtissime (254)

 

  1. Aseară râdeam cu spor, venind spre Cluj, ascultând Radio România Cultural, respectiv piesa de teatru radiofonic “Procesul maimuțelor”, despre un profesor de biologie dat în judecată de comunitate pentru că le-a spus copiilor că ne tragem din maimuțe.
  2. Se modernizează administrația locală?
  3. NASA spune că meteoritul care a căzut în Rusia avea un diametru de 14-17 metri și o masă de 7-10,000 de tone. Dacă ar fi fost sferic, ar fi avut un volum de 1,200 de metri cubi, ceea ce înseamnă că ar fi avut o densitate cam de 6,000 – 7,000 de kilograme pe metru cub. Adică n-a fost foarte dens. Cum ar veni, am avut noroc. Dacă ar fi fost de granit, ar fi fost cam de trei – patru ori mai greu și mai dur și ar fi ars și mai puțin în atmosferă. Groaznic.
  4. A apărut mișcarea anti-taxe. Era și timpul.
  5. Unii iau ateismul foarte în serios.
  6. Aseară am visat că politicienii noștri atâta și-au negociat și împărțit banii, până când singurul lucru care a mai rămas de împărțit a fost praful din buzunarul în care ne vomităm cu toții taxele.
  7. Când sunt la volan, nici măcar nu mă mai enervez pe idioții care îmi dau flash-uri în loc să-i dea blană. Pentru mine este mai important să ajung cu bine.
  8. Semnează petiţia „interesul public mai presus de gustul publicului”!
  9. Bulgarii protestează din cauza prețurilor mari la energie.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.