Scurtissime (28)

 1. Am primit un compliment frumos: cică sunt fascist sau nazist. Pfuai, în țara Moaștelui – Răsare, acesta este chiar un compliment drăguț.
 2. Victor Ponta introduce o disfuncționalitate gravă în sistemul politic românesc, invitând Primul Ministru în plenul senatului să ceară acordul Parlamentului pentru acordul cu FMI. Să-mi fie cu iertare, dar domnul Victor Ponta de la PSD este un idiot. Întrucât Primul Ministru încă este în funcție, se presupune că are, deja, acordul Parlamentului pentru a face ceea ce este nevoie. No, spuneți și voi, nu este un pic tembel să vrei să-ți dai acordul, atunci când acesta este reglementat implicit? Dacă vrea să-l demită pe Boc de ce nu depune o moțiune de cenzură pe Legea Bugetului pe 2012?
 3. În fața turnului BRD sunt doi dulăi mari ce stau pe scări, la poarta de acces a clienților. Dacă ar avea un minim de respect pentru clienți, i-ar lua de acolo, că mie mi-e frică de ei…
 4. Cum se mai spală un ban în România? Se dă cadou de nuntă de zeci sau sute de mii de euro. Sigur, prostimea cu o sută de euro cadou de nuntă sare de cur în sus, spunând că este ridicol să impozitezi cadourile de nuntă peste un anumit prag…
 5. Numai Steve Jobs putea să mă facă să dau douăzeci de lei pe o pereche de căști care, altfel, ar fi fost în jur de patru lei…
 6. Dacă au început să ne cadă sateliții de pe orbită, din cauza vechimii și uzurii, oare cât costă un suvenir de-asta de meteorit artificial?
 7. Cum ai reacționa dacă partenerei tale i-ai zări un prezervativ prin poșetă, deși voi folosiți alte mijloace de protecție și în niciun caz prezervative?
 8. Oare Moș Crăciun de ce n-are copii?
 9. Oare Muma Pădurii era măritată, sau avea copii din flori?
 10. Culmea ridicolului: angajăm programatori ASM cu ECDL luat…
 11. Familia este ovulul fecundat al societății.
 12. Testarea 100% automată este ca administrarea medicamentelor experimentale…
 13. Asteroidul Lutetia ar putea avea un miez de metal topit, deci un pic mai multă gravitație și mai mult câmp magnetic protector decât s-a crezut inițial.
 14. Poliția din Rusia a lansat un radar auto care detectează șoferii beți, pe motiv că aceștia emană nu știu ce aburi, că nu m-a interesat atât de tare. Sursa. În fine, eu cred că l-au lansat pentru că n-au găsit niște șoferi sobri pe care să-l testeze.
 15. Avem mai multe moaște decât universități în topul 10,000 internațional. Cei de la Gândul le-au numărat.

6 Comentarii

 1. OctoCat 29 octombrie 2011 la 10:28 - Raspunde

  Da, și mulțu iubitori de pupicuți drăguți la moaște! :))

 2. Mihai Todor 29 octombrie 2011 la 16:22 - Raspunde

  5. Las’ bre, că am auzit că-s mult mai țeapene decât alea standard 😉
  7. Apăi no, o fi pentru urgențe =))
  10. Și fără să știe Minesweeper? Nu pot să cred =))

  • Robin Molnar 30 octombrie 2011 la 15:41 - Raspunde

   5. Nope.
   7. Cu cine? =))
   10. Ăla se subînțelege.

   • Mihai Todor 30 octombrie 2011 la 17:12 - Raspunde

    7. Păi, io n-am specificat ce fel de urgențe =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.