Scurtissime – 3 Noiembrie 2013

 1. SIP – curios material. O fi bun de ceva?
 2. Podul lui Dumnezeu“, făurit de Hercule, în timp ce se scobea în nas, cât timp ținea planeta pe umeri și o căra pe scări. Era să fac o glumă tâmpită, spunând că ăștia de la RDS-RCS angajează prezentatoare din ce în ce mai tinere. Dar fătuca e simpatică și nu se pierde în fața camerei deci “Go, go girl!”.
 3. Istoria se repetă: Extremismul creează mișcări paramilitare. La început au fost cămășile verzi, legionarii, acum ăștia…
 4. Ar putea exista viață pe Enceladus, satelitul lui Saturn? Păi la suprafață are -201 grade Celsius, maxim. Dar are 3/4 din cantitatea de apă pe care Pământul o are 0 evident, sub gheață – iar la suprafața micuței luni erupe apă cu temperaturi între 15 și 100 de grade Celsius.
 5. Te doare mintea când vezi așa ceva.
 6. Oamenii au uitat mai multe detalii, sau eu nu le-am văzut: câinii și pisicile de pe acoperișuri, șobolanii și cerșetorii.
 7. Ce a fost în Suedia înaintea vikingilor?
 8. Cântecul ăla cu “That cat is high” e pe bune.
 9. Saltul din stratosferă al lui Felix Baumgartner, sponsorizat de Red Bull.
 10. Te doare mintea!

2 Comentarii

 1. ex-silentio 03 noiembrie 2013 la 11:49 - Raspunde

  “La vremea respectivă, atât purtătorul de cuvânt al SRI, cât şi un reprezentant al Poliţiei, au transmis că situaţia lui Mihai Giurgea nu intră în competenţa lor.” Normal că nu, e de competența psihiatrilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.