Scurtissime (38)

Iarăși?

 1. Da, se pare că iarăși. luni seară am fost atât de obosit, încât m-am culcat înainte de ora 22. Iar marți m-am trezit târziu.
 2. A murit Elodia. Bun, legenda continuă.
 3. Cică s-a actualizat irelevantul Google PageRank. Momentan procesez site-ul să văd noile scoruri. Ca de obicei, când voi avea rezultate concrete le voi împărtăși cu voi.
 4. Rușii vor să ia niște probe de sol de pe Phobos, unul dintre cei doi sateliți ai planetei Marte, probe pe care să le aducă pe Pământ. Video.
 5. Ştiai că ferestrele cu geamuri acoperite cu folii subţiri, transparente, de aur, reflectă căldura, menţinând interiorul clădirii răcoros vara şi cald în timpul iernii? Află mai multe despre utilizările aurului în industrie! Sursa. Nu, nu știam, că eram ocupat să o salvez printr-un ONG de-al lui Soroș.
 6. Apa Sâmbetei.
 7. Nu înțeleg de ce oamenii au pretenția ca vaccinurile, cum sunt cele antigripale, să fie gratuite. După părerea mea, problema principală a statului/ sistemului este că-l privim ca pe o vacă de muls.
 8. La un spital din Iași un om a murit pentru că cei de la Primiri Urgențe nu l-au băgat în seamă. Și nu pentru că n-au știut de el, ci pentru că urgențele anunțate prin dispecerat/ 112 sunt mai bănoase și dacă intervenea ceva între timp? Oricum, după părerea mea, toți de acolo trebuiesc demiși, condamnați pentru omor prin imprudență sau, măcar, neglijență criminală, și aduși alții, fie ei și din Burkina Fasso.
 9. Scara Universului, via Mihai! Super tare!
 10. A demisionat Berlusconi. Simt miros de gherlă lungă și întunecoasă pentru mai mulți foști miniștri, printre care și dumnealui…
 11. Va imaginati programul spatial romanesc? Omul n-ar fi ajuns niciodata pe Luna, in schimb contractorii privati ar fi ajuns toti la casele lor, in Caraibe! Lucian Mândruță.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.