Scurtissime – 5 Martie 2013

  1. Ultima lecție a lui Gică Popescu:

    Plecând acum spre penitenciar, Gică Popescu îmi dă și mie, dar le dă și altora mai tineri decât mine o ultimă lecție de viață… Răsturnarea valorilor este o iluzie. Binele și Răul se separă mai devreme sau mai târziu, calea dreaptă este numai una, chiar dacă cei puternici merg deseori pe lângă ea, iar o minciună repetată de foarte multe ori NU devine adevăr.

    Moise Guran

  2. Nici Berlusconi nu mai e ce-a fost…
  3. Așa arată eroismul în masă: comandantul unității merge primul, urmat de stegari, ofițeri și – la urmă – soldații. Niciodată n-aș fi crezut că bolșevismul poate fi înfrânt de oameni neînarmați.
  4. După ce a invadat Ucraina, după ce a făcut un “exercițiu militar” în Marea Baltică, în largul coastelor enclavei Kalinigrad – toate acestea într-un singur weekend – și după ce a efectuat un “test” c-o rachetă intercontinentală cu raza de acțiune de peste 10,000 de kilometri, ieri Rusia a trimis un avion-spion să zboare paralel cu coastele turcești la Marea Neagră. Turcia a răspuns provocării și a trimis opt avioane de vânătoare F-16 în întâmpinarea avionului care n-a intrat în spațiul aerian național turcesc. Ce urmează? Exerciții rusești cu submarine nucleare în largul coastelor Nova Scoția?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.