Se mărită Alinuța

Alinuța este o fostă prietenă de-a unui prieten de-al meu. Oamenii erau împreună de trei ani, așa că ea mergea la munte și și-o punea cu un țigan bețiv și cu un fost pușcăriaș din Galați. Fiindcă nu știa dacă-l mai iubește pe om, care om o iubea ca pe lumina zilelor.

În fine, îl ajut pe om, îl conving să o lase pe proastă și-și găsește omul alta etc. Viața a trecut, omul e însurat la casa lui, tot respectul. Bine, pe ea am mai fi mâncat-o sub coadă, că prietenul ăsta al meu nu e băiat de lepădat. Dar, evident, n-am prieteni atât de proști. Plus că ar fi fost în stare să încerce să mă seduce și pe mine, doar ca să-mi demonstreze că nu este atât de rea. No, dar când am fost acasă în weekend, mi-a povestit un prieten că se mărită proasta. Mă rog, ea de multă vreme spunea că se mărită, ba cu un grec, care o prins-o că și-o punea cu pușcăriașul din Galați, ce a mers la ea în vizită, chestii, când ei erau logodiți.

No, vine proasta acasă cu coada între craci (se cam crăcănase pe acolo) și și-a găsit un prost. Ea are un metru și douăzeci iar el un metru și nouăzeci, dacă vă întrebați ce a văzut el la ea (că e clar ce a văzut ea la el prima data). No, deci se mărită proasta de Alinuța. Cu ocazia asta vreau să-i fac o dedicație muzicală specială:

2 Comentarii

 1. 314ra2 30 octombrie 2010 la 20:59 - Raspunde

  Proasta ?

  Mai cu talent, mai cu talent tinere proletar !!!

  Stiu ca poti, stiu ca vrei .. da-i cacao jiji :))

  • Robin Molnar 02 noiembrie 2010 la 09:25 - Raspunde

   =D Apăi ce pot să mai spun? Că nu pot să-i comand o coroană cu colivă la nuntă, fiindcă mă iau ăștia cu duba… =D

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.