Și americanii ne porcăie

Acum vreo săptămână la ceva film polițist de pe AXN, ziceau ceva de niște țigani care-și furau miresele, niște fete pe la vreo 10 ani, măcelărindu-le familiile și pe ele răpindu-le. Vă dați seama că mi-a cam stat filmul în gât, nu așa.

Aseară, tot la ceva film polițist, erau niște unii care beau sânge uman, un fel de vampiri dar care erau oameni, deci puteau sta la soare. În fine, între deviațiile grave ale unora, cred că de la droguri și sex în grup, neprotejat, apare și Vlad Țepeș. Să-mi cadă fața pe jos. Tocmai mâncam un măr și era cât pe ce să mă înec.

În fine, nu prea a ieșit captura de ecran, întrucât tocmai se schimbau cadrele. Totuși, trebuie să recunosc faptul că imaginea este ciudată rău.

6 Comentarii

 1. TNH 19 noiembrie 2010 la 10:32 - Raspunde

  Pe mine nu mă deranjează când aud de legătura Vlad Ţepeş – România, în schimb îmi sare muştarul când aud de ţigani – rromi – România.

  P.S. Actorul din dreapta pare a fi cel din CSI New York.

  • Robin Molnar 19 noiembrie 2010 la 17:46 - Raspunde

   Să înțeleg că ești de acord să ne porcăie pentru bani? =)

 2. sejur 19 noiembrie 2010 la 11:08 - Raspunde

  Daca asocierea cu Vlad Tepes este aducatoare de bani pentru romani, nu ma deranjeaza asocierea. Dar daca suntem asociati cu tiganii, da. Si cum sa nu faci aceasta asociere cand tiganii sunt rromi iar tara Romania? Nu stiu cum au ajuns tiganii sa se numeasca rromi dar acest lucru face mult rau imaginii tari si implicit si noua.

  • Robin Molnar 19 noiembrie 2010 la 17:47 - Raspunde

   Noi am vrut să arătăm lumii cât de toleranți suntem. :dizzy:

 3. parchet stratificat 19 noiembrie 2010 la 13:30 - Raspunde

  Se pare ca amenricanii doar atat stiu despre romani: Dracula si Vlad Tepes. Pe lanaga asta nici nu stiu sa le introduca bine intr-o scena de film, fac si erori, si arata imagini din Romania cu persoane de etnie rroma, care spun ca cica sunt romani. Nu inteleg de ce nu se documenteaza.

  • Robin Molnar 19 noiembrie 2010 la 17:50 - Raspunde

   Pentru că este interesul nostru să-i informăm. =)

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.