SPAM-ul de Duminică

Astăzi am un nou spammer în vizor şi anume: EURO-TEAM IMOBILIARE.

Iată despre ce este vorba:

Să spicuim footer-ul mesajului:

“Ati primit acest email deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a SC Euroteam Imobiliare SRL.Acest email va este transmis de catre Euroteam Imobiliare si este o cerere de accept de comunicari comerciale. In conformitate cu legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece: – contine datele necesare de identificare ale expeditorului; – contine instructiunile de dezabonare; – acceptare de primire a ofertei nu va implica financiar; – adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri; – acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile companiei noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi oferte imobiliare pe care vi le putem oferi. Pentru ca intelegem si apreciem intimitatea dumneavoastra, ne cerem scuze daca acest mesaj a ajuns din greseala la dumneavoastra, iar daca doriti sa nu mai primiti astfel de mesaje in viitor va rugam sa apasati link-ul de dezabonare.Adresa dvs. va fi automat scoasa din baza noastra de date. Sau Sa trimiteti un email la adresa office@euro-team.ro cu titlu “refuz” in care sa ne indicati adresa pe care doriti sa o scoatem din baza noastra de date. In caz contrar consideram acceptul dumneavoastra expres pentru a putea receptiona comunicari ale SC Euroteam Imobiliare SRL Va multumim!”

Deci:

Acest mesaj este trimis în conformitate cu legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006 privind comertul electronic.

F-A-L-S.

În conformitate cu legea 365/2002 şi cu modificările aduse prin legea 121/2006 privind comerţul electronic articolul 1, litera c care prevede că: “c) este efectuată prin transmiterea informaţiei la cererea individuală a destinatarului;” acest mesaj este spam. Eu nu am făcut nicio cerere de abonare la newsletter.

După care mai şi recunosc faptul că: “adresa dumneavoastra de e-mail a fost gasita fie pe un site public, fie intr-un ghid de afaceri;”.

Nu mă interesează de unde aveţi adresa mea de mail. NU este OK să îmi trimiteţi newsletter-ul Dvs. dacă eu nu m-am înscris voluntar la el.

“In caz contrar consideram acceptul dumneavoastra expres pentru a putea receptiona comunicari ale SC Euroteam Imobiliare SRL Va multumim!”

În traducere asta vine cam aşa: dacă nu vă dezabonaţi manual, confirmându-ne, astfel, adresa Dvs. de e-mail pe care am pute-o eventual vinde la alţii, noi o să vă umplem de spam de o să vă ia strechea.

Şi ar trebui să învăţaţi să scrieţi corect din punct de vedere gramatical că altfel o să muriţi de foame!

Deci sunteţi nişte spammeri nenorociţi! Luaţi de citiţi asta şi asta .

P.S. Acum observ că au un trafic cam scăzut la ei pe site. Nu am eu mult, dar parcă nici chiar aşa.

2 Comentarii

 1. krossfire 18 august 2008 la 16:49 - Raspunde

  Eu jur ca daca mai primesc o singura data formulare de phishing pe care scrie Raiffeisen ii detectez personal pe putoii aia…

  • Robin Molnar 18 august 2008 la 17:03 - Raspunde

   :woohoo: N-ar fi rău. Te ajut şi eu cu ce pot: bâte, topoare, lanţ, etc. Evident, toate de uz casnic. :woohoo:
   🙁 Văd că nu mai avem link exchange. :s

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.