5 Comentarii

  1. zoltybogata 04 iulie 2011 la 09:52 - Raspunde

    Cu gelfix se face uşor şi repede 😀 .

    • Mihai Todor 04 iulie 2011 la 18:08 - Raspunde

      Exact asa face si maica-mea 😉

    • Robin Molnar 04 iulie 2011 la 20:23 - Raspunde

      Da, dar mi-a trecut prin cap o rețetă de spumă de coacăze roșii, negre, vișine și cireșe de n-am cuvinte…

  2. Molnar Bianca-Andreea 05 iulie 2011 la 13:13 - Raspunde

    A pus tata cu gelfix dulceaţă de vişine şi căpşuni. Mulţumesc, eu fac dulceaţa clasic. Cu gelfix zici că sunt fructe cu gelatină. Aşa că NU….mai bine nu.
    Strugurei de-aştia am avut puţini. Dar în schimb am coacăze şi agrişe. Şi azi fac dulceaţa cu zahăr şi la foc domol pe aragaz. Asta după ce îmi termin nectarul de vişine şi după ce bag pâinea în cuptor. Lasă că îţi dau eu nişte dulceaţă (nectarine, măceşe, vişine. cireşe, merişoare etc.)

    • Robin Molnar 05 iulie 2011 la 22:03 - Raspunde

      Da, de-abia aștept să-mi dai. No, lasă că eu le fac spumă cu frișcă vegetală și aia e. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.