6 Comentarii

  1. Mihai Todor 23 mai 2010 la 06:14 - Raspunde

    Ohoo… De câte ori nu am călătorit eu în condiții similare în ultimii 5 ani…

    [quote]Altcineva a considerat că dacă și-a luat bilet, are voie să plece cu bancheta acasă, doar a plătit folosirea ei. Și a încercat să o scoată din țâțâni, pe jumătate reușindu-i treaba.[/quote]Aici te înșeli… Te-ai gândit că poate a cedat de la prea multe kg? 😛

    • Robin Molnar 24 mai 2010 la 15:03 - Raspunde

      =( Și care este, practic, deosebirea? Că distrugerea este aceeași. =(

  2. asa, si 23 mai 2010 la 07:52 - Raspunde

    Trenul ala arata asa din cauza ca e vechi si foarte uzat. Bancheta nu pleaca la plimbare din cauza ca a incercat cineva sa o scoata. Din contra, poate a trebuit sa suporte mai multe kg decat putea (bagaje, calatori, sau si una si alta). Jegul e prezent pentru ca duduile care spala prin aceste trenuri nu se obosesc sa schimbe apa. Ca sa fie clar: spala cu aceeasi apa cu care spala si WC-urile din tren. Nu sunt doar calatorii de vina. Mai degraba ar fi personalul CFR, care isi baga picioarele in ea calitate a serviciilor. Te-ai gandit vreodata sa judeci de doua ori inainte de a condamna tot poporul roman pentru gafele unora? Ca pana una alta, esti si tu roman. Chiar daca ungur. Dar in acte tot cetatenie romana ai. Si nu te mai plange atat. Ti-a scazut infiorator calitatea articolelor.
    Sau poate ai devenit subit muiere? Una din aia fara minte, cu gura mare si care nu face nimic ca sa schimbe ceva in jurul ei?
    P.S.: Corect este \”inconstientii tai robi\”, primul \”i\” fiind pluralul si al doilea articolul. Cand pui adjectivul inaintea substantivului, primul preia articolul hotarat al celui de-al doilea. Dar se pare ca subtilitatile limbii romane sunt prea mult pentru \”inteligenta\” ta, nu? Bine ca ne dai noua, prostilor, lectii, dar articolele tale sunt pline de greseli gramaticale si semantice.
    In fine, ave Caesar morituri te salutant.

    • Robin Molnar 24 mai 2010 la 15:09 - Raspunde

      =) Ți-am răspuns, punctual, [url=http://www.robintel.ro/index.php/blog/personal/nu-i-asa-ca-am-o-problema.html]aici[/url]. =)

  3. Ceapros 23 mai 2010 la 11:54 - Raspunde

    ai sa mai dai peste multe de genu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.