Un copac de groază

La ora la care aceste rânduri vor fi fost făcute publice, cel mai probabil că Popescu Crina (Coco) va fi scos și untul din noi, cu prilejul team buildingului organizat de către cei de la RMGC.

Cu toate acestea, țin musai să împărtășesc cu voi un copac de groază, văzut undeva într-o haltă feroviară mai de grabă pustie.

Un copac uscat cu o formă precum în filmele de groază

Un copac uscat cu o formă precum în filmele de groază

Nu știu să spun exact ce anume mi se pare atât de poetic la acest copac. Poate că este aparența banală și grotescul dat de detaliile acestuia, sau poate că doar reprezintă forma concretă a ideii de copaci de groază din desenele de specialitate… Nu știu, dar îmi place.

Voi pățiți din astea, să fiți atrași de forme sau de mirosuri într-o manieră aproape mistică?

2 Comentarii

 1. Darael 23 iulie 2011 la 13:03 - Raspunde

  Asa o sa arate toate plantele dupa prima scurgere de cianuri de la rosia montana (scris cu litere mici asa cum trebuie pentru o localitate cu semnul mortii pe ea)….. eu zic sa nu uiti imaginea aceasta.

  Daca tot te intalnesti cu cei de la rmgc, intreaba-i intrebarea la care mie nu mi-au raspuns niciodata: “am voie sa ii caut si sa ii oblig sa bea apa ‘curata si pura’ deversata de acolo ?”

  Pentru tine am o intrebare: daca hitler sau stalin ti-ar fi platit un team building, ai fi profitat ? Ah, stiu, rmgc vor ‘dezvoltare durabila’…. dar nimeni din gasca lor nu vrea sa bea apa ‘curata si pura’ de acolo.

  Predictie – cum vad eu in globul de cristal – o gramada mare de bloggeri o sa se vaite 3 zile dupa accidentul ecologic care o sa fie peste cativa ani uitand ca au sustinut transformarea apusenilor in lac cu cianuri.

  • Robin Molnar 24 iulie 2011 la 22:21 - Raspunde

   Eu zic că ești dezinformat, amice, iar în zilele următoare vei vedea și de ce. OK?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.