Untold Festival Cluj

  • Afiș Untold Festival luat de pe Facebook, întrucât organizatorii n-au catadicsit nici măcar să dea un e-mail

Cu ocazia faptului că anul acesta Cluj-Napoca este Capitală Europeană a Tineretului, pe piață au apărut diverse festivaluri de toate genurile și tipurile, ceea ce este lăudabil. Ca atare, cred că Untold Festival este un festival bun, este o inițiativă bună și vă recomand să mergeți, dacă sunteți fani ai invitaților festivalului.

Personal, parcă m-aș duce la Patrice, restul nefiind pe placul meu, deși eu nu sunt un etalon pentru genul muzical al acestui eveniment.

Asta a fost partea bună, că doritorii vor putea să-i asculte live la Cluj pe cei de la ATB, Fedde Le Grand, John Newman, Tinie Tempah. Andy C, Aron Chupa, Cazzette, DJ Premier, Patrice, Pendullum, Tujamo, Akua Naru, Bondax, Fatman Scoop, Foreign Beggars, P-Money, Third Party, Wilkinson, Crazy P, Jeru the Damaja, Onra, Mr. Woodnote Lil Rhis Eva Lazarus, Nightmares on Wax, Subcarpați, Șuie Paparude și mulți alții.

Partea proastă ține de organizarea comunicării cu bloggerii clujeni. Adică, e de porc să organizezi un festival într-un anume loc și să nu inviți la conferința de presă niciun blogger local. Nu zic de bilete și invitații, ci măcar de informare.

În fine, scriu despre Untold Festival întrucât că ar putea fi de interes pentru voi, cititorii, știind că este important să plănuiești din timp. Și scriu pentru că este important pentru comunitatea clujeană, orice eveniment, oricât de mic, fiind un pas înainte pentru viața orașului.

Scriu, dar sunt foarte neplăcut surprins de organizatori.

P.S. Nu sunt interesat de bloggerii invitați, din altă parte, să promoveze evenimentul. Aceasta este o decizie de afaceri pe care nu pot s-o comentez, oricât de absurdă mi s-ar părea. Și nu sunt interesat nici de calitatea sau designul grafic al afișului, nu sunt critic de grafică publicitară. Nemulțumirea mea se referă la ceva mult mai elementar.

2 Comentarii

  1. radu 07 martie 2015 la 10:49 - Raspunde

    ONG-urile clujene,in special cele studentesti zici ca refuza contactul cu bloggeri. Si asta e de mult. Se bazează pe presa clasica si Facebook.ma mir ca sponsorii nu comentează la strategia asta

    • Robin Molnar 09 martie 2015 la 11:15 - Raspunde

      N-au decât, fiecare strategia lui.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.