Voi nu sunteți oameni!

SUNT MARTORA DE LA INCIDENTUL DE IERI din parcul IOR.

Am iesit de la scoala cu colegii lui ca de obicei ne-am oprit in parc sa se joace putin. Noi eram la maxim 10 metri de copiii nostri care se jucau langa locul de joaca, sub un copac, sub ochii nostri. Eram 4 mamici, 2 bebelusi in carucior. Alex (baietelul muscat) statea asezat pe vine, se juca in iarba. Fiul meu langa el. Doi maidanezi dormeau la 10 metri de ei.

Un caine alb cu pete s-a ridicat dintr-o data si s-a repezit pe la spatele lui, a muscat apoi a fugit. La tipetele ingrozitoare ale copilului care ramasese pe jos tinandu-se de funduletz imediat ne-am mobilizat, am chemat ASPA si le-am spus sa vina in 10 minute ca e caz de agresiune. Au venit, si salvarea si politia, in maxim 15 minute de la apelul nostru.

Dupa ce au fugit cainii 100 m mai incolo, o madama le rasturna o sacosa cu mancare, dupa atac.

,Am urlat la ea ca un copil tocmai a fost muscat, sa nu mai hraneasca cainii insa nu a crezut ca tocmai fusese muscat copilul, chiar daca i l-am aratat. Cand echipele ASPA au venit cainii erau inca acolo (am pozat cainele din departare, nu m-am putut apropia), m-am dus sa preiau echipa si cand ne-am intors cainii disparusera. Celelalte mamici mi-au spus ca fusesera alungati de gardieni.

Eu cred ca si femeia cu mancarea a fost ascunsa pe undeva si i-a gonit.

Aspa aveau tranchilizante la ei. I-au fugarit pana pe o insula si au reusit sa prinda unul, cel alb care muscase a scapat, e inca liber asta datorita idiotilor inconstienti care ii hranesc si ii protejeaza fara sa se gandeasca si la consecinte.

Un lucru este foarte clar: noi ne supraveghem copiiii, s-a intamplat sub ochii nostri. Cainele nu a fost provocat sa atace, copilul nu i-a facut nimic (chiar este atasat de animale asa cum a spus si mama copilului).

Cel mai grav lucru este faptul ca acelei femei nu i-a pasat de faptul ca un copil a fost atacat, ea a continuat sa hraneasca cainii si cel mai probabil vinovata impreuna cu gardienii de obstructionarea capturarii unui caine deosebit de periculos si agresiv. Am dat semnalmentele ei politistilor si am reclamat gardienii pentru ce au facut! S-a deschis o ancheta in care vor fi martora!

Copilul este bine acum, nu i s-a facut antirabic fiindca in august a mai fost muscat de un caine cu stapan si i s-a facut atunci vaccinul. Insa va lipsi de la scoala o saptamana, este pe antibiotice iar azi noapte a avut cosmaruri si dureri in locul muscaturii.

Copilul meu este de asemenea speriat si cu acordul meu a povestit reporterilor care au venit acolo ce s-a intamplat, fiindca era langa colegul lui.

Sugerez inconnstientilor care cred ca aceasta poveste e o facatura sa se gandeasca mai bine ce jungla a ajuns Romania din cauza lor. Am fost acolo, am vazut cu ochii mei fundul muscat al copilului si inconstienta asa zisilor iubitori de animale.

Voi nu sunteti oameni!

De pe Facebook.

2 Comentarii

  1. Danyzus 03 aprilie 2014 la 10:23 - Raspunde

    Referitor la acest caz, am inteles ca ASPA a declarat ca respectivul caine a fost adoptat de asociatia Cutu-Cutu iar apoi a fost lasat din nou pe strazi. Niste jigodii … si nu ma refer la caine.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.