4 Comentarii

  1. joita lucian 10 septembrie 2011 la 07:27 - Raspunde

    Ai sa razi eu folosesc ceva de la amway cre este concentrat….ma tine cred ca 6 luni un an si este foarte bun…..fata de celelalte!

    • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 08:33 - Raspunde

      De ce aș vrea să folosesc același detergent timp de șase luni?

  2. TNH 10 septembrie 2011 la 08:06 - Raspunde

    Cred că reclamele ne îndoctrinează să cumpărăm doar un anumit brand, iar exemplul cel mai simplu e Fairy. Ani de zile am zis că da, e cel mai bun, că-și merită banii, etc. Până de curând când am încercat nașpeturile alea de la Kaufland și Plus (Lidl). Sunt mai ieftine cu 50-70% și fac exact același lucru. Partea haioasă e că nimeni nu m-a crezut, a trebuit să mă rog de o cunoștință să le testeze, dar numai după ce i-am promis că i le plătesc eu în caz că nu e mulțumită de rezultate. Și ea era fană Fairy, dar acum s-a lăsat.

    În schimb, mă omoară reclamele alea la bureții de vase de la Scotch Brite care sunt rezistenți, nu se deformează și pe care îi poți folosi mai mult timp decât pe cei obișnuiți. Dacă ținem cont de faptul că niciodată nu poți spăla un burete de vase astfel încât să nu mai rămână nicio bacterie pe el, cu cât folosim mai mult un burete, cu atât mai multe șanse avem să dezvoltăm o colonie de bacterii. În concluzie, prefer zece bureți de duzină pe care să-i tot schimb în locul unuia rezistent.

    • Robin Molnar 13 septembrie 2011 la 08:37 - Raspunde

      Eu nu pot folosi bureții mai mult de câteva zile. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.