Ziua Sportului la Zalău

Frumos. Odată cu venirea primăverii apar și ofertele astea de a mai da jos din burtă, oferte care sunt, dacă mă întrebați pe mine, binevenite. Pentru că o minte ascuțită se simte bine într-un corp cât se poate de suplu (adică, elegant spus, io dacă am 100 de kile, tot pot să am mintea ascuțită).

În fine, să trecem la partea mai importantă:

Evenimentul are loc pe 7 mai, în Piaţa 1 Decembrie 1918 din Zalău si este la prima editie. Pe scurt, vor avea loc doua crosuri, unul de 3 km si unul de 10 km, dar si alte jocuri si demonstratii sportive. Evenimentul se bucura si de prezenta a doua campioane mondiale si anume Gabriela Szabo si Diana Oprea, campioana mondiala la fitness. Mai multe detalii sunt disponibile in comunicatul de presa atasat, dar si pe site-ul Zilei Sportului http://www.ziuasportuluitenaris.ro/2011.

E bun. Cred că se dau și premii, în care caz le doresc succes tuturor participanților, amintindu-mi prima mea cursă de-asta, organizată de Ziua Armatei, la 22 Octombrie 1994, sau ceva de genul, unde am câștigat un binemeritat loc II.

P.S. Și o glumă seacă-proastă:

– Care este asemănarea dintre Pălinca de Zalău și Gazela de Zalău?

– Cu amândouă te-ai frige și încă nu doar o dată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.