Hai să vorbim despre vreme

Zilele acestea a nins. Interesant este că noi nu suntem obişnuiţi, chiar la munte, cu ninsoare în Octombrie. Ce este şi mai interesant? Faptul că, cel puţin teoretic, ar fi normal să ningă în această perioadă. De fapt încerc să spun că vremea normală a devenit, peste ani, excepţională.

Evident, vorbesc despre ecologie şi încălzirea globală. Ştiu că sunt unii care încă nu s-au convins că se întâmplă, dar ştiu că am observat anumite schimbări ale vremii. Cele mai multe schimbări le-au observat cei trecuţi de 50 de ani, vorba aceea, pe vremea lor…

Dacă doriţi să aflaţi mai multe despre acest fenomen distructiv (a declanşat o foamete mortală în Africa subsahariană, cu milioane de victime) puteţi folosi o serie de surse, precum:

În mai puţin de două luni se va discuta despre această chestiune la conferinţa de la Copenhaga. Poate reuşim să facem ceva concret. Eu asta sper.

Acesta articol a fost scris cu ocazia Blog Action Day când mii de bloggeri şi milioane de cititori vor purta astăzi un singur mesaj!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.