Eh, și dacă tot am trecut pe la mătușa

Eh, și dacă tot am trecut pe la mătușa noastră cea dragă, care anul trecut a făcut cea mai bună iahnie de fasole cu ciolan, și de data aceasta am fost răsfățați, acum cu pulpă superioară crocantă, cârnați afumați și varză călită.

Știți de ce îmi plac pulpele superioare crocante? Pentru că au multă piele crocantă, chestie care mă bagă în boală. La pizza n-am apucat să fac poză, fiindcă eram ocupat cu pulpa asta. Apropo, sper că ați apucat să luați micul dejun. Ha ha ha ha ha.

2 Comentarii

  1. Molnar Bianca Andreea 01 iunie 2010 la 04:21 - Raspunde

    =) Ce bun a fost! Miami….

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.