Cele mai bune cipsuri

Zilele trecute am mâncat nişte cipsuri fără prostii prin ele, fără E-uri şi alţi aditivi, fără otrăvuri, dar care erau extrem de bune prin simplitatea lor. Foarte bune. Mai vreau.

Chiar am rămas plăcut surprins să văd că şi la noi au înceut să se fabrice cipsuri curate şi bune la gust, mult mai sănătoase decât 99% din cipsurile de pe piaţă. Uitaţi-vă la ingrediente: pelete (felii) din cartofi, ulei de palmier nehidrogenat, condimente (probabil în funcţie de sortiment) şi sare. Nu văd ce poate fi mai curat de atât. Practic sunt cartofi prăjiţi crocanţi.

Felicitări producătorilor.

4 Comentarii

  1. aerosoul 10 martie 2009 la 19:12 - Raspunde

    Alea sunt pelete.. nu chiar chips-uri..
    Drept sa iti zic, imi plac mai mult decat chips-urile obisnuite(facute de VIVA).. insa doar cu sare.. paprika is not cool..

    • Robin Molnar 10 martie 2009 la 19:14 - Raspunde

      :woohoo: Paprika încă n-am încercat, dar acestea cu sare sunt bune bune. 😆

  2. Mihai Todor 10 martie 2009 la 20:46 - Raspunde

    "ulei de palmier nehidrogenat" – Chiar sunt curios care "E" are traducerea asta 😆

    • Robin Molnar 11 martie 2009 la 11:31 - Raspunde

      :woohoo: Dacă nu a fost prelucrat înseamnă că este natural. :woohoo:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.