Invitație către creștini

Ce face frica din nişte senatori......mirul e salvarea!

Posted by Simona Gheorghe on 25 martie 2015

Ce justificare aveți pentru folosirea religiei în mod meschin? Ce apărare îi puteți oferi religiei, după ce aceasta este folosită pentru a apăra infractorii?

Frate-mio, știu că citești asta, spune-mi părerea ta sinceră despre faza asta, una din lungul șir de prosteli, prin care un mânjit se ascunde în spatele religiei pentru a scăpa de justiție?

Eu, ca ateu, am acceptat de mult că religia poate fi și un lucru bun. Dar voi, creștinii, când o să acceptați că religia poate fi folosită și pentru rău?

Eu, ca ateu, atrag atenția atunci când religia este folosită în scop rău, antisocial, iar eu sunt mai puțin privit de aspectul de woodoo al chestiunii. Voi, ca și creștini, când vedeți că religia este folosită pentru a face rău, de ce tăceți? De ce sunteți complici? De ce nu vă doriți o reformă a bisericii, pentru ca aceasta să se întoarcă la oameni?

Că, dacă biserica se întoarce la oameni, și-i iubește și-i înțelege, nici ateii n-o mai iau razna cu abuzurile bisericii împotriva homosexualilor, sau a minorităților religioase ori de oricare altă natură, dar și credincioșii se vor bucura de o îmbunătățire și de o umanizare, de o actualizare și o armonizare a vieții spirituale.

Deci, ce faceți, dragi credincioși? De ce stați cu mâinile în sân? De ce să suferim cu toții din cauza nesuferiților ăstora?

1 Commentariu

  1. Laurentiu 31 martie 2015 la 14:36 - Raspunde

    Eu sunt crestin dar, sincer sa fiu, nu am nici cea mai mica implicare in latura religioasa. Waste of time, probabil ca o mica desteptare in acest sens nu ar strica.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.