Meniu Vienez – sau poate nu
Nu-i așa că pare a nu avea nimic deosebit? Că nu e nimic deosebit în imagine, în afară de cârnatul acela austriac. No, fix la ăsta vroiam să ajung. După gust puteam jura că e românesc. Bine. se vedea după modul de dispunere a grăsimii (poți jura că e din proiect) că nu este, dar după gust așa părea, românesc.
Adică, altfel spus, am început și noi să facem cârnați de calitate, cârnați cu care ne putem mândri și care pot merge liniștiți la export. Or, și acesta nu este lucru mic, cârnații de calitate sunt tot mai răspândiți lucru care, evident, mă bucură.





Chiar arata delicios. Dar ziceai ca romanii au inceput sa faca carnati de calitate, dar te contrazic. Romanii din totdeauna au facut carnati de calitate.
=D Da, este foarte pertinentă observația ta. Am vrut să spun că-i facem din ce în ce mai buni. =D
de ce ti-ai pus copyright? =)) iti fura cineva poza? =))
=D Pe net se fură tot, bre. =D Așa că e mai bine să previi. =D
dar cartofii nu par sa fie buni, arataca si aia congelati.
=D Au fost buni. În rest, habar n-am. =D
Deci in Viena am mancat mancare exact ca asta. Deci e vieneza 😛
=D Fără dubii. =D Clar. =D