Piersicuțe

Nici nu știu cum să spun cât de bune sunt. Piersicuțele portocalii sunt numite și zarzări, șui sunt mult mai aromate decât piersicile "normale". În schimb, numai pentru cunoscători, mai verzi decât primele (sunt coapte, doar că asta este culoarea lor), avem și piersici de vie, foarte aromate. Interesant este că aceste tipuri de piersicuțe au gusturi diferite și, de exemplu, mi-ar place să mănânc dulceață din ele.

9 Comentarii

  1. ciresica 11 septembrie 2010 la 15:59 - Raspunde

    Mi-am lipit nasul de monitor in speranta ca poate poate o sa simt si eu aroma lor. Sunt innebunita dupa piersici si as da orice sa am un copac in casa cu piersici.

    • Robin Molnar 13 septembrie 2010 la 08:43 - Raspunde

      =D Nu e simplu să ai un piersic, sunt niște pomi pretențioși. =D

  2. little dot 11 septembrie 2010 la 23:05 - Raspunde

    Eu am dealea de un kil 🙂 Exagerez, dar sunt foarte mari. Aduse de dincolo 😛 e plin frigiderul, inca 🙂

    • Robin Molnar 13 septembrie 2010 la 08:49 - Raspunde

      =) Alea străine nu-mi plac, nu sunt atât de gustoase. =)

  3. little dot 11 septembrie 2010 la 23:05 - Raspunde

    Aaa, ai zis si de piersicile de vie. Si dealea am la tara. Foarte bune.

    • Robin Molnar 13 septembrie 2010 la 08:49 - Raspunde

      =) Acum trebuia un mic tratat de piersicologie. =D

  4. Alexandria 12 septembrie 2010 la 01:27 - Raspunde

    Mmmm ce bine arata, imi plac piersicile la nebunie =)

  5. Robin Molnar 27 ianuarie 2011 la 17:02 - Raspunde

    Ah, ce foame m-a luat. =))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.