Piersicuțe
Nici nu știu cum să spun cât de bune sunt. Piersicuțele portocalii sunt numite și zarzări, șui sunt mult mai aromate decât piersicile "normale". În schimb, numai pentru cunoscători, mai verzi decât primele (sunt coapte, doar că asta este culoarea lor), avem și piersici de vie, foarte aromate. Interesant este că aceste tipuri de piersicuțe au gusturi diferite și, de exemplu, mi-ar place să mănânc dulceață din ele.
Mi-am lipit nasul de monitor in speranta ca poate poate o sa simt si eu aroma lor. Sunt innebunita dupa piersici si as da orice sa am un copac in casa cu piersici.
=D Nu e simplu să ai un piersic, sunt niște pomi pretențioși. =D
Eu am dealea de un kil 🙂 Exagerez, dar sunt foarte mari. Aduse de dincolo 😛 e plin frigiderul, inca 🙂
=) Alea străine nu-mi plac, nu sunt atât de gustoase. =)
Aaa, ai zis si de piersicile de vie. Si dealea am la tara. Foarte bune.
=) Acum trebuia un mic tratat de piersicologie. =D
Mmmm ce bine arata, imi plac piersicile la nebunie =)
=D Sunt bune, da. =D Bune, bune. =D
Ah, ce foame m-a luat. =))