Servire bună

Îmi sărbătoream post-factum (hă, hă, hă) ziua de naștere în localul (restaurant, pizzerie, ce-o fi) Number One din Petrila. Și, no, eram ca oamenii: doi fără alcool, doi cu (Ocsike și cu mine), fiindcă eu țineam morțiș să degust niște Bergenbier nefiltrată. Dar să nu merg, iarăși, prin porumb și să trec la subiect.

Fetele au fost destul de pe fază, ne-au adus ce am comandat și n-au încărcat nota. Astfel, un amic comandase Shangri La, ceva farfurie fierbinte cu nu-știu-ce prin ea, eu fiind surprins că nu i-au turnat-o omului în poală, mai ales că recipientul respectiv este ca un fel de tavă și are un conținut fierbinte, inclusiv cu zeamă clocotită.

Dar cel mai mult și cel mai mult, în afară de faptul că ne-au lăsat să bem și să ne vedem de treabă în continuare chiar și după ce s-a închis localul, adică în timp ce-și făceau monetarele și în timp ce mai degustau și ei câte ceva, este faptul că atunci când ne-am ridicat de la masă ca să plecăm, fata care ne-a servit s-a ridicat și ea de la masa unde mânca cu colegii, s-a pus într-un loc vizibil de lângă bar, ne-a salutat de plecare și de-abia după ce am plecat noi s-a pus la loc.

Nu vezi așa respect și curtoazie în fiecare zi, zău! Păi să nu mergi și altă dată acolo?

6 Comentarii

  1. ocsike 28 iunie 2011 la 18:11 - Raspunde

    Exact acelaşi lucru mi-a sărit şi mie în ochi, şi am rămas plăcut impresionat de cum se poartă cu clienţii. Rar vezi aşa ceva.

  2. Molnar Bianca Andreea 28 iunie 2011 la 21:54 - Raspunde

    Mananci destul de des prin localuri. Nu e un lucru prea bun.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.