4 Comentarii

  1. Laurentiu 25 iunie 2015 la 22:22 - Raspunde

    Nu stiu foarte bine cum mai decurg lucrurile prin zona, chiar n-am mai aprofundat subiectul de ceva timp. Stiu insa ca doua rude au preferat sa dea Sicilia pe un alt oras din peninsula dintr-un motiv care are o mica legatura cu lumea interlopa din zona si diversele conflicte…problema a fost in stransa concordanta cu copiii ‘victimelor’.

    • Robin Molnar 28 iunie 2015 la 09:30 - Raspunde

      Foarte interesant. Mă întreb ce motiv au avut, atât de serios.

  2. Malin 04 iulie 2015 la 10:11 - Raspunde

    In urma cu vreo 4 ani s-a incercat ceva asemanator in Teruel (Spania) unde primarul a oferit apartamente GRATIS tinerilor care vroiau sa se mute acolo si teren GRATIS investitorilor ce vroiau sa ridice fabrici pentru a crea locuri de munca.
    Nu s-a prea inghesuit lumea la acea vreme pentru ca era criza in floare si nu existau deloc locuri de munca suficient de aproape incat sa se merite sa te muti gratis. Pana la urma si daca se mutau gratis si trebuiau sa faca naveta cheltuiau pe masina mai mult decat chiria unui apartament.
    Investitorii au intarziat sa apara pentru ca am inteles ca lipsea si ceva infrastructura si astfel nu s-a prea materializat tentativa primarului respectiv de a iesi din criza oferind gratuitati.

    • Robin Molnar 06 iulie 2015 la 10:54 - Raspunde

      Cam trist, dară!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.