Clothilda

Clothilda este un element definitoriu al unei anumite clase de feminitate si, de ce nu, de inteligenta si educatie, tot mai larg raspandite pe meleagurile patriei.

Clothilda este zdreamta de la 2 (sau 3 sau 4, sau…) sau bagaboanta pe care ai impartit-o cu tovarasii tai. Sau, din contra, este o ciumeaga smechera, cu “J” mare care vrea “sa te faca” ca pe cartofi prajiti.

Cu totii o stim pe Clothilda. E femeia aia fardata strident, imbracata cu chestii stramte si de prost gust. Da’ nu haina il face pe om, ci atitudinea. Oh, da, atitudinea.

Sunt unii oameni care, tocmai prin atitudinea pe care o au, ma fac sa le ofer hartie igienica. Ma fac sa apreciez intunericul si linistea. Sunt zile cand sper cu jind la o bomba atomica. Sau macar la o boala care sa se transmita pe baza de prostie. Pustiu ar fi, Doamne! Si cate Clothilde si Gugustiuci ar putrezi pe strada, fir-ar mintea aia a lor sa le fie, vorba lu’ Tata: “Bah, cand iti fata mintea pui, sa-mi dai si mie vreo doi, sa le sucesc gatul!”. Si mare dreptate are.

De fapt, trebuie sa fiu sincer. O iubesc pe Clothilda, la fel cum iubesc si manelele si, in general, proasta crestere si incultura. Noroc ca mi-s rocker borat.

Sunt satul ca un soarece-n siloz de atatea Clothilde! Aceste zane ale dermato-venericelor sunt peste tot. Sunt in orice loc populat, de regula la periferie. Dar le gasesti si la plimbare in supermarket, cumparand toate porcariile, gen cartofi prajiti + cipsuri + cola dietetic.

Si, da, orice Clothilda are 10.000 de “harfe” pe ea. Ca, vezi Doamne, ce minunata e ea daca o iubesc cocalarii de cartier si alte alea.

Clothildo, te iubesc, dar mai ho fa, ca mi-o ajuns si mie. Deci mars ma in grota ta ca deja m-ai obosit cu prostiile pe care le debitezi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.