Cronica cârcotaşilor

Mi-am adus aminte de o chestie auzită la PrimaTV la Cronicuţă (24 Septembrie 2008): "Nu scoateţi dracii din noi dacă nu aveţi altă gazdă". Asta după ce, din ce au spus moderatorii Huidu şi Găinuşă, cineva a venit la sediul televiziunii şi a promis să-i exorcizeze.

A, şi acum avem şi bebeluşe noi. Să nu mai spun că, la faza cu Preşedintele şi Premierul, am auzit încă una de m-a pufnit râdsul: ce ne mai distrăm noi şi purceaua de România e moartă-n coteţ. Mie mi-a plăcut de Băsescu care a turnat cimentul direct cu găleata, nu ca începătorul, cu mistria.

Legat de ceea ce a promis PSD-ul (20,000 de euro), faza a fost de-a dreptul criminală: tentativă de dare de mită combinat cu corupere de minori şi majori şi promitere de foloase necuvenite. Alte capete de acuzare ar fi: tentativă de tâlhărire a bugetului de stat, subminarea economiei naţionale, atentat împotriva colectivităţii din diaspora iar prin alierea cu Liberalii şi conservatorii, domnul Geoană intră la "asociere în vederea săvârşirii de infracţiuni" sau la articolul 209 din codul penal, punctul a. : comunicare de informaţii false. I-au zis-o băieţii. De aias îmi place mie cronicuţa.

În fine, acesta este un articol pentru etapa nr 2 din Concursul SuperBlog 2008.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.