Cum să ajungi un blogger de succes

Ceva în genul a ceea ce spunea Cabral aici sau Blegoo aici. Doar că vin şi eu cu anumite completări. Dacă vrei nenumărate succese online nu ezita să citeşti acest articol. Rezultate garantate!

În primul rând trebuie să te iei de gât cu cei mari. Evident, unii nu vor avea timp de tine aşa că trebuie să insişti. De aceea eu vin cu o metodă eficientă de a atrage trafic şi faimă asupra ta!

Presupun că deja ţi-ai făcut un blog, neaparat un subdomeniu cu hosting moca, pe blogspot să zicem. Şi ai pus şi ceva conţinut pe blog, în procente: 33% filme de pe youtube sau servicii similare, 33% articole personale despre ceea ce se întâmplă la şcoală, 17% bancuri primite pe mess şi 16% opinii pe care nu dă nimeni un ban. Pornografia dă foarte bine aşa că nu uita să o incluzi.

Ştii foarte bine că brandurile în online vin şi pleacă, aşa că nu are rost să stabileşti unul, de aceea poţi foarte simplu, să ai un blog gen asdftdhhcdn.blogspot.com .Chestiile gen floricicacumistreţ.blogspot.com sau lavachequiris.wordpress.com spun deja prea multe. Dacă sunt curioşi n-au decât să intre pe blog să citească.

Până aici totul este clar. Dar acum urmează partea genială de-a dreptul.

Pentru un succes garantat, trafic şi faimă şi femei şi bani şi tot ce vrei trebuie să…

 • copiezi articolele celor mari gen Arhi, Zoso, VisUrât . Dar nu aşa, sporadic, ci în ciudă, cu nemiluita! Şi ai grijă să se afle. Ei oricum fac bani din blog aşa că nu îi va deranja să-ţi împrumute nişte articole să mănânci şi tu o pâine. Nu e ca şi cum ar fi dat la sapă pentru articole. Plus că e pe net, deci e moca. Noi să fim sănătoşi!
 • după ce le-ai copiat articolele ar fi cazul să le copiezi şi temele de WordPress. Ştiu că toate sunt mişto dar acum te hotărăşti şi alegi şi tu una, că deh…

No, amu după ce ai făcut treburile astea urmează abordarea lor. Trebuie să te iei cu ei de gât în cel mai nesimţit fel posibil. Ai tot dreptul să faci ce vrei tu pe net şi nimeni şi nimic nu-ţi poate interzice aceasta.

Abordarea:

 • pândeşti până vezi că poţi să postezi primul comentariu la un articol şi lansezi duma: "Amice, nu-mi mai fura din articole!" astfel încât să vadă toattă lumea. Eventual cu cât mai multe înjurături.
 • desigur că se vor lega unii de tine. În general e vorba de ăia care intră regulat pe blogul respectiv. Pentru succese nemărginite trebuie să te iei de gât şi cu ei de aceea trebuie să îi faci pe toţi "pupincurişti",  "debili", "slugi", "aplaudaci" şi orice alt epitet îţi trece prin cap. Orice ar fi să nu cedezi şi să nu devii timid. Dreptatea ţine cu cel care are pumnul cel mai mare. Sau gura. Sau ouăle.
 • să-i contrazici pe cei mari, din orice. Ăsta să fie ţelul tău. A făcut o greşeală de scriere, a mâncat un "i" sau n-a pus o virgulă? Inacceptabil. Dă-i în cap, frate! Să se lase de blogging dacă nu ştie să scrie în română. Fazele cu "viteza" şi alte astea nu ţin, îs răsuflate.
 • îl înjuri pe mess. Dar nu aşa, sec. Nu, în primul rând îi dai buzz, să se vadă că eşti hotărât. Este bine ca în prealabil să cauţi pe google cele mai porceşti înjurături, să ţi se vadă talentul şi valoarea. Eventual poţi să-l suni, de obicei ora 6 dimineaţa sau 1 noaptea sunt excelente pentru că îl prinzi cu garda lăsată. Ai grijă să-l spurci bine de tot. Cu cât îl enervezi mai tare cu atât mai mult trafic şi faimă îţi va aduce.
 • ai grijă ca pe blog să nu ai date de contact astfel încât cei pricinuiţi să fie nevoiţi să-ţi lase un comentariu pe blog. Cazul ideal este când îţi dedică un articol. Dacă ai procedat corect până acum îţi va scrie un articol. Ai grijă să i-l corectezi, dacă a făcut o greşeală de scriere. Ai grijă să-l contrazici şi să-l faci albie de porci. Toţi duşmanii lui se vor strânge la tine pe blog şi te vor felicita. Eşti deja un VIP!

Hai, că nu e greu. Oricine poate face asta, dar puţini sunt cei care şi reuşesc. Dar tu eşti hotărât, aşa că rezultatele nu vor întârzia să apară. A, şi am uitat să precizez, ar putea apărea unele efecte secundare. Dar asta nu contează. Tu să-i dai înainte.

14 Comentarii

 1. UltraViolent 26 octombrie 2008 la 15:53 - Raspunde

  :angry: Amice, nu-mi fura din articole :huh: , ca ai grija cum ajungi in shantz oke ? 😉 ia **** !

  ______

  Model de comment-ideal.

  • Robin Molnar 26 octombrie 2008 la 16:01 - Raspunde

   :woohoo: Aşa, aşa! :woohoo: E bine! 😉

   • Mihai Todor 26 octombrie 2008 la 17:40 - Raspunde

    Bah da ai uitat ceva: TREBUIE neaparat sa copiezi tema blogului cuiva de succes ca altfel tot un nimeni ramai 😛

    Temele originale nu sunt bune si nimanui nu ii place sa vada altceva decat ceea cu ce s-a obsnuit 😛

 2. ByREV 26 octombrie 2008 la 19:12 - Raspunde

  Cand ai timp , schimbi si mie lnk din blogroll de la tine 😉 ?

  • Robin Molnar 26 octombrie 2008 la 20:20 - Raspunde

   :s Din paleolitic era aşa. Nu ştiu cum am făcut modificări în blogroll şi nu am re-modificat link-ul, că într-o vreme era bun. :s Alţhaimărul. :s Acum l-am reparat. Scuze de întârziere. :unsure:

   În 15 minute se corectează singur, că am modificat. Cache-ul…

   • ByREV 27 octombrie 2008 la 04:59 - Raspunde

    merci … si buna ideea cu blogger de succes 😉 … numa sa te tina sa faci \”misto\” de\’i mai mari.

    • Robin Molnar 27 octombrie 2008 la 08:26 - Raspunde

     :whistle: Io fac mişto de ăia mici şi tembeli. 😀 Uite, tu nu eşti mic. Te-a deranjat cu ceva articolul? :whistle:

 3. Mihai Todor 04 aprilie 2009 la 21:52 - Raspunde

  De unde-l agăţaşi şi pe lake asta nu-mi dau seama… Adică Google pare ceva mult prea avansat pentru intelectul său…

  • Robin Molnar 04 aprilie 2009 la 23:17 - Raspunde

   :woohoo: Man, dar îi şi dobitoc. Pentru că şi aşa are PageRank-ul în groapă mai şi copiază integral articole, ca să-l taxeze Google de să-l îndoaie. :woohoo:

 4. jorjdaniel 04 aprilie 2009 la 22:08 - Raspunde

  man stiu ca ti l-am luat insa te-am trecut si pe tine pe lista aceea care o sa-ti aduca si tie utilizatori. N-ai de ce sa te recalcitrezi, de 1000 de ori mai multi vizitatori ca mine deci nu ti fur, stai linistit.

  • Robin Molnar 04 aprilie 2009 la 21:25 - Raspunde

   😀 😀 😀 Bă, după ce că eşti hoţ eşti şi imbecil. 😀 😀 😀
   1. Nu îmi trebuie mie utilizatorii tăi!
   2. Dacă ai pus link nu înseamnă că ai voie să preiei articolul integral!
   3. Traficul meu nu are relevanţă! Nu ai voie să preiei integral articolele!
   4. Nu există verbul “a recalcitra”!

   Să ştii că nu te mai rog. Te-am rugat o dată şi văd că nu te-ai conformat. Am să iau măsuri! :woohoo:

   Şi încă ceva. După ce că mi-ai furat articolul mai ai şi pretenţia să las link-ul de la comentariul tău? Adică să îmi furi o carte din bibliotecă după care să te caci în sufragerie iar eu să-ţi dau hârtie igienică? :X

   Marş mă!

 5. Mihai Todor 04 aprilie 2009 la 22:49 - Raspunde

  Înseamnă că omu’ şi-a făcut blog din alte motive. Probabil nu ştie să folosească bookmarkurile aşa că îşi copiază pe blog tot ce găseşte mai interesant ca să nu uite 😛

  • Robin Molnar 04 aprilie 2009 la 23:18 - Raspunde

   :X N-am zis că nu are voie să preia. Că are, conform legii, 500 de caractere. 😉 Dar când deja copiază tot şi-mi spune că să nu mă oftic, că doar a pus link spre mine, mă foţează să iau măsuri draconice. :X

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.