6 Comentarii

 1. TNH 23 august 2011 la 19:53 - Raspunde

  Eu cred că se referă la bugetari. La privați nu au ce să modifice pentru că programul e deja de 8 ore/zi, adică 40 ore/săptămână, iar pauzele de masă nu s-au pus niciodată la socoteală. Deci dacă angajatorul vrea să-ți dea pauză de masă, e treaba lui. În loc să pleci acasă la ora H, pleci la ora H+1 și gata, cu condiția ca patronul să nu aibă alte planuri cu spațiul firmei la sfârșitul orelor normale de program.

  Cât despre plecatul mai devreme vinerea, nu cred că angajații din privat care o fac nu recuperează în timpul săptămânii. Mi se pare că cei ce au venit cu reglementarea asta n-au lucrat decât la stat, nu știu că la privat trebuie să-ți atingi obiectivele indiferent de cât stai la serviciu, ei au fost mereu obișnuiți să piardă vremea până venea ora de plecat acasă.

  P.S. Asta e luată de la ProTV, ăia care dau știrile numai la tv? De fapt e chiar logic, de ce să pună știrile interesante pe site, că doar îi cheamă ProTv, nu ProNet?

  • Robin Molnar 23 august 2011 la 22:18 - Raspunde

   😀 De fapt, trollam, știrea e scoasă din semi-burtă. Eu spuneam ceva despre codul muncii ăsta cel nou, despre care s-au plâns toți că ne face sclavi. Deja este în vigoare de două luni și n-am auzit să fi murit careva din asta.

 2. joita lucian 24 august 2011 la 11:50 - Raspunde

  Eu zic ca este o initiativa..doar iar de la initiativa pana la lege mai e ceva drum ma indoiesc ca se vor face asemnea modificari….si sper sa ma ajute D-zeu cat de curand sa nu mai am nevoie de job si sa devin un mic intreprinzator particular!

 3. joita lucian 26 august 2011 la 10:02 - Raspunde

  Suntem…ca pe plantatie…niste ….robotei….vai de noi Robin..noroc ca din cand in cand mai vedem si cate o tata….si mai uiti cat de mult muncesti …pacat ca la cat de abatuti suntem…nu-i mai putem face nimic…!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.