Sfat bun

Când mă plimbam zilel trecute prin Timişoara am trecut şi prin parcul central. Normal, ca tot omul, am avut nevoie să fac o vizită la una dintre toaletele ecologice (mă întreb cât or fi de ecologice) de acolo. Şi am avut parte de cel mai bun sfat posibil.

Cred că cei care se ocupă de întreţinerea lor au fost exasperaţi de dezastrul ecologic ce se instaura pe-acolo… Mie mi se pare curios cum un om, oricât de select ar fi, se transformă într-un animal jegos în momentul în care ajunge singur în intimitate. Parcă vederea unui vas de veceu ar topi creierul, nu ştiu să spun exact. Unii oameni când se văd singuri acolo parcă se transformă în vârcolaci sau în maimuţe. Le scade IQ-ul de zece ori… Oricum, veceurile sunt kriptonită pentru unii. Bine, sunt cazuri rare, dar tot dezgustătoare… Parcă tot mai mişto e aici

2 Comentarii

  1. Perti 09 februarie 2009 la 17:26 - Raspunde

    Nu vreau sa fiu rau, dar si cel care-a scrie e la fel de \”porc\”! Daca cel care se ocupa de administrarea toaletelor a scris e si mai mare porc… putea bune o hartie pecare sa fie printat un mesaj de genu`: \”Pastrati curatenia!\”. Desi oricum nu se prea respecta.

    • Robin Molnar 09 februarie 2009 la 17:30 - Raspunde

      :woohoo: Cred că s-au săturat să pună hârtii care să tot fie rupte! :woohoo:

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.