Timp liber

Câteodată am prea mult timp liber şi fac prstii. Prostii de care rămân şi eu surprins, după o vreme. În fine. Acum ceva timp a apărut site-ul ăsta. Desigur, nu m-am putut abţine să nu particip şi eu. Iată ce am debitat eu. Şi uitasem de asta.

Divide et impera

(Robin Molnar)

Nu trebuie sa fii un "jeniu pustiu" sau un clarvazator pentru a deslusi enigma Elodiei. Cu mintea libera, detaliile se pun usor cap la cap.

Intr-o seara calduroasa, pasionala si cruda, Elodia se pregatea sa isi faca bagajele sa plece in excursie la ma-sa.

In momentul acela a primit un vizitator neasteptat: una bucata topor in freza, calculat dupa o fraiectorie de cosFi pe intervalul 0, pi/2.

Avocata s-a prins ca e ceva necurat la mijloc, dar nu stia exact ce. Nu si-a dat seama nici macar un minut mai tirziu cind suprinzatorul oaspete ii rearanja coastele dupa un scenariu altminteri previzibil.

N-a trecut prea mult si Elodia a ajuns in raiul avocatilor, presupunand prin absurd ca exista asa ceva. Atunci a realizat ca toate au un motiv foarte clar: viata-i o cura, da’ moartea e si mai cruva..

In timp ce toate aceste ginduri ii alergau prin cap, oasptele a mai facut citeva miscari surprinzatoare: a aplicat principiul "divide et impera" la oase, carne, ligamente samd. Si n-a putut face recurs. Acum ea era cea judecata.

Textul cu bold îmi aparţine. Cel normal a fost predefinit. De aici.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.