Vizită în HD

Castelul de la Hunedoara, vedere din spate

Castelul de la Hunedoara, vedere din spate

Cred că Hunedoara este unul dintre județele cele mai pline de obiective turistice, iar inițiativa Densei, a lui Sebi și a lui Cristi mi se pare edificatoare în acest sens, întrucât ei organizează evenimentul intitulat Vizită în HD, manifestare online și offline de promovare turistică a județului nostru și la care, cu deosebită plăcere, am primit invitația de a participa.

Stânca de la Uroi

Stânca de la Uroi

În acest weekend, la Hunedoara și Deva are loc Festivalul Virșlilor or, îmi amintesc și acum seara când unchiu-mio de la Hațeg m-a pus pe mine și pe văru-mio să păzim afumătoarea de virșli. Ne-a dat câte o juma de pită și un borcan de muștar, pe principiu “luați de mâncați cât îs proaspeți, că-s cei mai buni”. Și așa a și fost. Șterpeliți direct din afumătoare, virșli sunt deosebit de delicioși.

Parcul Dendrologic Simeria

Parcul Dendrologic Simeria

Oricum, fiind plecat “pe teren” fluxul de materiale se va muta temporar pe Twitter (pe hashtag-ul #VizitainHD), Instagram, Facebook și Foursquare și vă invit – prin intermediul tehnologiei – să fiți alături de mine și de Diana Ribana, Tudor “CeMerită” Popa, Raluxa, Chinezu, Gaben, Corina Georgescu, Piticu, Auraş Mihai, Toma Nicolau,  Adrian Ciubotaru, Alexandru Damian & vaca verde, CriSerb, Dan Terteci, Irina Bărăgoi, Mr. Spanac și Cătălin Pavăl în această călătorie inițiatică.

O fântână publică în orașul Hațeg

O fântână publică în orașul Hațeg

Pentru că, desigur, această manifestare este și una inițiatică pentru musafirii județului nostru, ajutând-i să vadă și să se bucure de frumusețile neprețuite ale județului nostru.

Vizită în HD 2013 este un eveniment organizat de Denisa şi Sebastian Bârgău şi HD Travel. Proiectul este susţinut de Primăria Oraşului SimeriaAgenţia de turism TOC InternaţionalBest Hotel HunedoaraCred ONGCastelul Corvinilor HD.roWebbusiness.ro, George Firearms. Partener media: săptămânalul REPLICA.

Desigur, le mulțumesc sponsorilor, celor care muncesc activ și direct la promovarea turistică a județului nostru și a locurilor sale atât de frumoase, și nespus mă bucur că voi avea ocazia să cunosc personal niște oameni pe care, momentan, îi știu numai literar.

Să ne vedem cu bine, deci.

P.S. Video cu virșli.

4 Comentarii

  1. joita lucian 08 iunie 2013 la 09:48 - Raspunde

    Acolo m-am născut …dar de fiecare data cand ajung in Hd ….merg si la castel…apropo itivscriu din odessa

  2. Andrei Daniel 10 iunie 2013 la 13:16 - Raspunde

    Eu va urez pofta buna, pentru ca stiu ca sunt deliciosi! Desi de cativa ani tin un regim alimentar care nu imi permite o escapada ca virsli, am avut ocazia sa ii consum de cateva ori cu mare placere!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.