China expansionistă

Pentagonul se gândește tot mai serios să răspundă cu manevre militare clasice la atacurile cibernetice. Mă rog, așa se aude, că după recentul atac s-ar putea să fie nevoiți să ia măsuri mai drastice pentru a-și proteja stilul de viață.

Amu, și China se plictisește și a arătat într-un reportaj transmis de un canal TV propriu dedicat activităților militare un documentar despre cum se atacă site-uri și de-astea așa că lăsând la o parte faptul că “pașnicii” de chinezi au un post TV dedicat armatei, se pune întrebarea oare ăștia ce planuri de viitor au?

Sigur, pentru mine este un fel de deja-vu: atacuri cibernetice fulgerătoare, ca la blitzkrieg, politici expansioniste (Nepal, Mongolia) și dominatoare, cum aveau și nemții în perioada 1934 – 1938 și tare mi-e teamă nu care cumva să ne dea istoria vreo două-trei la gioarse că am uitat sau că am ignorat faptul că nici fascismul și nici comunismul nu sunt niște sisteme pașnice.

Sper să nu fie nevoie să trebuiască să săpăm un șanț mare și extrem de adânc dincolo de Urali…

Cui nu-i e frică de China?

6 Comentarii

 1. TNH 25 august 2011 la 18:38 - Raspunde

  Teoria conspirației: încep să se vadă efectele avorturilor pe motiv de sexul fătului. Chinezii sunt deja mai mulți bărbați și mai puține femei. Ghici cât de rațional poate fi un om care vrea o femeie, nu are de unde s-o ia, acumulează frustrări și nu își cheltuie energia așa cum ar face-o dacă ar avea nevastă.

  Și acum imaginează-ți cum acționează un grup format din astfel de oameni. Eventual, și cât e de ușor de manipulat ideologic.

  P.S. Nu înțeleg de ce Pentagonul nu răspunde tot prin atacuri cibernetice.

  • Robin Molnar 25 august 2011 la 22:26 - Raspunde

   Da, s-ar putea ca spiritul războinici să li se tragă de la prea multă lăbuță, nu zic nu. =))

 2. Ana 25 august 2011 la 23:07 - Raspunde
 3. Ana 27 august 2011 la 10:47 - Raspunde

  Nu rade…

  Vezi si asta.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.