4 Comentarii

 1. Claudia 17 august 2012 la 09:35 - Raspunde

  Da, buna exprimarea “colonie americana”…

  • Robin Molnar 19 august 2012 la 15:16 - Raspunde

   Păi aia e. Și când am fost în UK am avut aceeași impresie. De fapt, de acolo o și am.

 2. Nautilus 19 august 2012 la 16:33 - Raspunde

  1. Conu’ Julică de la Uichilics e acuzat de fapt că după o întâlnire cu tipa pe 17 august 2010 ar fi aşteptat ca ea să adoarmă, după care ar fi futut-o în somn, ceea ce e o măgărie, dar la suedezi putea risca cel mult o amendă penală.

  2. Acuzaţia nu a fost găsită pentru a-l trece prin furcile justiţiei suedeze, ci pentru a asmuţi împotriva lui acele categorii ale populaţiei civile americane care sar ca pişcate de ploşniţă când aud de sex (ştiind că pe Becali-ul american Rick Santorum l-au votat 3,8 milioane dintre ei şi în realitate sunt mai mulţi, avea balta peşte).

  3. Nepoţii lui Barack-Vodă cel Negru vor să îi vină de hac lui şi cârtiţei lui Bradley Manning fiindcă blondul nostru le-a turnat dulceaţă în şoşoni ca Ionel Popescu al lui Caragiale, şi nu prin dezvăluirile pe care le-a făcut, ci pur şi simplu prin faptul că a demonstrat că se poate. Că el îşi permite să dea peste degete celui mai puternic stat din lume fără să fie nici KGBist, nici FSBist, nici chinez, nici nord-coreean, nici corporatist, nici politruc şi nimic altceva, ci pur şi simplu unul care face ce vrea el, când vrea el şi când i se scoală lui. Ori imaginea Americii trebuia protejată, şi pentru asa vor să îl lichideze după un proces stalinist, tocmai ca să demonstreze la rândul lor ce muşchi au ei.

  Faptul că băieţii ăia spărgători de magazine de pe la coana Elisabeta II fac astfel de gesturi contrare regulilor diplomaţiei nu e întâmplător, e şi el un fel de manevră diplomatică, menită să demonstreze că muşchii nu îi are Ecuadorul, ci altcineva.

  ~Nautilus

  • Robin Molnar 21 august 2012 la 08:05 - Raspunde

   1. Cel puțin dubios, nu?
   2. Se explică. Pentru mine era un mister de ce au ales să-i vâre pe gât tocmai infracțiuni legate de sex. Adică e clar că nu ne reproducem prin fotosinteză și că sexul este o activitate plăcută și firesc, dacă nu ești de vreo religie dubioasă.
   3. Relația dintre UU Govt. și WikiLeaks ar trebui să fie una ca între îndrăgostiți dubioși: cu cât unul încearcă mai tare să-l facă pe celălalt să se supună, cu atât mai tare celălalt va vrea să fie mai liber.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vreau să fiu părtaș la faptă. Poți, de asemenea, să fii părtaș și fără martori.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.